Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Ben je ZZP-er in de bouw? Dan heb je een Milwaukee set nodig!

Als ZZP-er in de bouw heb je vast je werkbus vol liggen met allerlei gereedschappen. En dat moet natuurlijk ook, je wilt op de klus niet misgrijpen! Veel gereedschappen zijn echter van dusdanige kwaliteit dat je ze al na een paar keer gebruik opnieuw moet slijpen, calibreren of ander onderhoud moet laten ondergaan. En dat kost tijd en dus geld. Door direct te investeren in echt goed gereedschap, zoals een Milwaukee set powertools, kun je langer door met je werk en heb je ook nog eens het grote voordeel dat alle accessoires los te bestellen zijn. Een Milwaukee set is er in verschillende uitvoeringen. Wat denk je van een Milwaukee combiset met accuboormachines of een set met haakse slijpmachines? Het is maar net welke set handig is voor jouw werk.

Een Milwaukee set gaat jarenlang mee

En dat is niet alleen vanwege de fantastische kwaliteit van de gereedschappen zelf, ook de accu's zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Natuurlijk blijft het goed onderhouden en het verstandig omgaan met je Milwaukee set van belang. Ruim gereedschap altijd schoon en droog op en zorg dat de accu op tijd wordt opgeladen. Zo heb je altijd het gevoel dat je nieuw gereedschap hebt. Deze sets zijn, bij Bouwmaat, regelmatig in de aanbieding. Dat maakt de aankoop nog een stukje leuker!

Bij Bouwmaat kun je terecht voor alle bouwmaterialen en gereedschappen

Natuurlijk shop je een Milwaukee set voordelig bij Bouwmaat, maar wist je dat je hier (online) ook terecht kunt voor alle andere materialen en gereedschappen die jij nodig hebt om een klus te klaren? Denk dan aan mdf plaat, tegels, alle soorten isolatie en wat je ook maar kunt bedenken. Je bestelt al deze materialen gemakkelijk online en kan ze dan zelf afhalen op één van de maar liefst 48 Bouwmaat-vestigingen. Er is er vast ook één bij jou in de buurt.

Als ZZP-er in de bouw wil je niet wachten

Je wilt bestellen, geleverd krijgen en dan direct door met je klus. Doordat je bij Bouwmaat online bestelt en dan zelf je materialen en gereedschappen kunt afhalen, zit je niet thuis of op de klus te wachten tot de vrachtwagen komt. Dat scheelt veel tijd. Heb je echter nog voldoende materialen om mee te werken, maar denk je alvast vooruit? Dan kun je de materialen die je binnenkort nodig hebt ook op je klus laten leveren. Zo kan je gewoon door en hoef je je werkzaamheden niet te onderbreken. Het is maar net wat jij fijn vindt!