Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Boek deze zomer nog een reis naar Jordanië

Jordanië

Als je op zoek bent naar een bestemming voor jouw vakantie deze zomer, kan het lastig zijn om te beslissen waar je heen wil. Heb je zin in een lekkere chill vakantie waar je aan het strand kunt liggen en kunt genieten van een cocktail, of mag jouw vakantie wel wat avontuurlijker zijn? In dit artikel geven we meer informatie over Jordanië; een land waar misschien niet direct aan wordt gedacht wanneer we spreken over een vakantie.

Veel bezienswaardigheden

Jordanië is een land dat gelegen is in het Midden-Oosten. Het ligt tussen Israël, Syrië, Irak en Saoedi-Arabië. Dit land staat vooral bekend om Petra; één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Petra is een historische stad en staat bekend om graftombes die uit de rotsen zijn gehakt. Het was vooral een knooppunt voor handelaren in wierook. Petra is een erg indrukwekkende plek om te bezoeken; de tombes zijn erg goed bewaard gebleven en zijn erg uniek. 

Jordanië

Boek jouw reis bij Midden-Oosten Reizen

Naast Petra kent het land natuurlijk nog veel meer schoons. Misschien heb je wel eens gehoord van de woestijnkastelen. Bovendien vind je hier veel archeologische sites, natuurgebieden en de plek waar Jezus Christus gedoopt zou zijn. Spreekt dit jou nu wel aan? Neem dan eens een blik bij Midden-Oosten Reizen. Zij bieden diverse soorten reizen aan.