Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bekijk eens de mogelijkheden van VisionBI

VisionBI

Ongeveer drie maanden geleden kwam ik in contact met VisionBI. Dit is een bedrijf dat als beste business intelligence werkzaamheden uitvoert. Dit doen zij zo goed, omdat zij zelf oplossingen bouwen. Dat is ideaal, want op die manier kan iedereen hiervan profiteren. Zoals jullie weten, heb ik een goed lopende webshop. Hier had dit bedrijf nog niet vaak mee gewerkt, maar een tool was redelijk eenvoudig te ontwikkelen. Wij zijn samen in gesprek gegaan en zij hebben mij uitgelegd wat er allemaal wel en niet kan. Oke, ze hebben uitgelegd wat ik straks allemaal kan doen. Er is namelijk maar weinig dat niet kan met hun tools! Ze worden op maat gemaakt en dat is altijd fijn. Zo weet je eigenlijk zeker dat de oplossing die je krijgt, voor jou echt geschikt is. Het is leuk om te zien wat VisionBI allemaal al gebouwd heeft en met welke organisaties zij werken. Zo hebben zij ook verschillende business intelligence oplossingen in de zorg ingezet! Dat is geweldig als je het mij vraagt.

VisionBI

Het beste informatiemanagement dankzij VisionBI

Business Intelligence draait eigenlijk allemaal om informatie. Feitelijk gaat het om data en pas wanneer die data goed geïnterpreteerd wordt, is het informatie. De tools van VisionBI maken deze interpretaties mogelijk. Zodoende haal je veel informatie uit bijvoorbeeld jouw bezoekers of de aankopen die gedaan worden. De getallen vliegen je om de oren, maar die staan allemaal in een overzichtelijk dashboard dat iedereen kan begrijpen. Het aankopen van een BI oplossing was een van mijn beste keuzes voor het bedrijf. Op deze manier kan ik namelijk de marketing strategie baseren op feitelijke informatie. Dat kan alleen maar resulteren in succes!

 

VisionBI

Vraag meer informatie

Bij dit bedrijf kun je gemakkelijk terecht met al jouw vragen. Heb jij ook een informatiebehoefte? Huiver dan niet en bekijk de website of bel ze direct op!