Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De sleutelrol van financieel administratieve medewerkers in de bemiddeling van finance professionals binnen Nederlandse organisaties

Financieel administratieve medewerkers spelen een cruciale rol in het succes van bedrijven door heel Nederland. Ze zorgen ervoor dat de financiële administratie soepel verloopt, wat van vitaal belang is voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Bij Finnt begrijpen we dit als geen ander en daarom richten we ons op het bemiddelen van deze onmisbare krachten binnen diverse organisaties. Onze expertise ligt in het matchen van bedrijven met de juiste finance professionals, zodat beide partijen optimaal kunnen presteren.

Finnt is een persoonlijk en specialistisch bemiddelingsbureau dat door heel Nederland finance specialisten bemiddelt binnen de vakgebieden Accounting & Controlling voor alle type organisaties. We beseffen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de eisen en wensen van onze klanten. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en snelheid; binnen 48 uur kunnen wij geschikte kandidaten presenteren.

Finnt maakt het verschil voor finance specialisten

Bij Finnt geloven we dat onze persoonlijke aanpak ons onderscheidt van andere bemiddelingsbureaus. We hebben een uitgebreid netwerk van meer dan 50.000 finance professionals, waardoor we altijd de juiste match kunnen vinden voor elke opdracht. Onze kandidaten variëren van CFO’s tot financieel administratieve medewerkers, en alles daartussenin. Dit stelt ons in staat om aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Een financieel administratief medewerker is vaak de ruggengraat van de financiële afdeling. Ze zorgen voor nauwkeurige boekhouding, beheren betalingen en debiteuren, en ondersteunen bij het opstellen van financiële rapportages. Deze taken zijn essentieel voor de financiële gezondheid van een bedrijf, en daarom besteden we bij Finnt veel aandacht aan het vinden van kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook goed passen binnen de bedrijfscultuur.

Van accounting tot controlling

Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan financiële functies. Of je nu een ervaren CFO nodig hebt om strategische beslissingen te nemen of een business controller die kan helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, wij hebben de juiste kandidaat voor je. Ons team begrijpt dat de eisen voor elke functie anders zijn, en daarom zorgen we ervoor dat we de behoeften van onze klanten grondig begrijpen voordat we kandidaten voorstellen.

Financieel administratieve medewerkers zijn vaak betrokken bij verschillende aspecten van zowel accounting als controlling. Ze ondersteunen bij het opstellen van jaarrekeningen, zorgen voor naleving van financiële regelgeving zoals Dutch GAAP of IFRS, en werken met diverse ERP-systemen zoals SAP of Oracle. Dit maakt hen veelzijdige professionals die in staat zijn om snel te schakelen tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Persoonlijke aanpak door heel nederland

Bij Finnt hechten we veel waarde aan persoonlijke relaties met zowel onze klanten als kandidaten. We geloven dat dit de sleutel is tot succesvolle bemiddeling. Ons team neemt de tijd om elke klant en kandidaat goed te leren kennen, zodat we altijd een perfecte match kunnen maken. Deze persoonlijke aanpak betekent ook dat we snel kunnen schakelen; doordat we precies weten wat onze klanten zoeken, kunnen we binnen 48 uur geschikte kandidaten voorstellen.

Onze diensten omvatten niet alleen het vinden van kandidaten voor permanente posities, maar ook interim-oplossingen voor tijdelijke functies. Dit kan variëren van het invullen van een zwangerschapsverlof tot het tijdelijk versterken van een team tijdens piekperiodes. Wat je behoeften ook zijn, wij staan klaar om je te helpen met op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie.

Succesvolle plaatsingen bij alle type organisaties

Finnt heeft bewezen succesvol te zijn in het plaatsen van finance professionals bij een breed scala aan organisaties, van startups tot multinationals. Onze klanten waarderen onze snelle en efficiënte werkwijze, evenals onze toewijding aan kwaliteit en service. Bij iedere plaatsing streven we ernaar om niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

De feedback die we ontvangen van onze klanten en kandidaten is overwegend positief. Vele CEO’s, CFO’s en HR-managers prijzen onze uitgebreide kennis van de markt en ons vermogen om snel te handelen. Dit onderstreept onze reputatie als een betrouwbare partner in financial recruitment.

In de dynamische wereld van finance is het belangrijk om een partner te hebben waarop je kunt vertrouwen. Bij Finnt doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elke plaatsing succesvol is, zowel voor onze klanten als voor onze kandidaten. Door onze persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van de sector blijven we een stap vooruit in de bemiddeling van finance professionals.