Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Enorme keuze aan afvalzakken

afvalzakken

Nooit geweten dat er zoveel verschillende afvalzakken te verkrijgen zijn. Wanneer je op de website van Jip Snel gaat kijken, begrijp je meteen wat ik bedoel. Je hebt niet alleen zakken voor de vuilnisbak, maar wat dacht je van de volgende artikelen, zoals: 

  • Hondenpoepzakjes
  • Vuilcontainer zakken
  • Big Bag zakken
  • Opvangzakken

Vandaag de dag is het scheiden van afval een groot issue. Helemaal in de normale huishoudens komt het steeds vaker voor dat het afval gescheiden moet worden. Denk hierbij aan het scheiden van plastic, maar ook bio afval moet in speciale zakken afgevoerd worden. Voor al deze soorten afval zijn er diverse zakken te bestellen. 

afvalzakken

Iedere bak een eigen zak

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende afvalbakken op de markt te vinden. Vaak is het lastig om hier een passende zak voor te vinden. Echter bij Jip Snel is er voor elke bak wel een passende zak. Het is hier online mogelijk om de maten van jouw bak in te vullen en je ziet meteen welk model zak erin past. Erg handig om zo niet het verkeerde model aan te schaffen. Kom je er ondanks deze rekenhulp toch niet uit, dan is het ook mogelijk om advies aan te vragen. Op deze manier weet je zeker dat de zakken die jij gaat bestellen passen in jouw afvalemmer of container. Bestel je boven een bedrag van €100,-, dan zijn de verzendkosten geheel gratis.