Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Gebruikmaken van narrowcasting? Zoek software met deze functionaliteiten

Narrowcasting

In veel openbare gebouwen zie je tegenwoordig uitingen van het communicatiemiddel narrowcasting terug. Narrowcasting duidt erop dat er gericht informatie wordt verstrekt aan specifieke doelgroepen. Dit gebeurt bijvoorbeeld in gebouwen als ziekenhuizen en scholen, al zijn er ook talrijke commerciële settings te vinden waar je dit fenomeen terugziet. Hoe dan ook, om je uitingen zo gelikt op een beeldscherm te krijgen zul je software nodig hebben van uitstekende kwaliteit. Ga daarom op zoek naar software die zeker de hieronder beschreven functionaliteiten biedt.

Narrowcasting

Afwisseling tussen vaste en flexibele content

De kunst van goede narrowcasting uitingen bestaat eruit dat je een fijne afwisseling realiseert tussen content die permanent wordt getoond en content die steeds wisselt. Onder structurele content kun je de tijd en informatie over het weer verstaan. Flexibele content zijn bijvoorbeeld nieuwsberichten die elkaar afwisselen.

Mogelijkheden tot maatwerk

Maatwerk widgets vormen een belangrijk voordeel van software voor narrowcasting toepassingen. Door eigen widgets te kunnen installeren en koppelen kun je er namelijk voor zorgen dat je heel specifieke informatie kunt delen aan al even specifieke doelgroepen.

Afspeellijsten

Een functionaliteit die ook erg populair en dus belangrijk is, is die van afspeellijsten. Een afspeellijst bestaat uit een aantal schermen die na elkaar getoond moeten worden. s het laatste scherm getoond, dan kan de afspeellijst weer van vooraf aan getoond worden. Idealiter kun je natuurlijk zo veel afspeellijsten samenstellen als je maar wilt. Het zou zelfs no interessanter zijn als je meerdere afspeellijsten tegelijkertijd kunt afspelen. Zo krijg je een veel dynamischer beeld waardoor de aandacht van potentiële geïnteresseerden daadwerkelijk wordt getrokken en vastgehouden.

Verschillende zones en kanalen

Als je verschillende afspeellijsten wilt afspelen, dan is het cruciaal dat je je scherm op fraaie wijze kunt indelen in verschillende zones. Je software moet hier dan natuurlijk wel op voorbereid zijn.