Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Geen losse posters meer

kliklijsten

Misschien wel een doorn in je oog als ondernemer, losse posters op de winkelruit om reclame te maken. Erg professioneel is het natuurlijk ook niet, maak je gebruik van kliklijsten is de uitstraling anders. de lijsten kun je in elke branche gebruiken, of het nu is in een winkel of een kermisattractie om de ritprijs aan te duiden voor de bezoekers. Door vooraf bepaalde posters te drukken, wissel je de posters gemakkelijk wanneer dat nodig is.

kliklijsten

Perfect voor de sportkantine

De tijd van geprinte papieren met plakband aan de muur hoeft niet meer, ook in de sportkantine kun je professionaliteit uitstralen met kliklijsten. Standen van diverse competities kun je netjes en overzichtelijk ophangen van de sportteams. Of de elftalfoto’s van de teams, zodat iedereen deze kan bewonderen. Verschillende formaten lijsten zijn mogelijk, zodat je daarin ook kunt variëren wanneer dit nodig is. Thuis zijn de lijsten ideaal voor de kinderkamer, of eenvoudig posters te wisselen van de helden van je kinderen.

Kies de goede uitstraling

Gelukkig kun je kliklijsten in diverse uitvoeringen en formaten kopen, zodat er altijd wel een geschikt exemplaar voor je bij zit. Kies voor een strakke moderne uitvoering met aluminium, of ga je voor een lijst met een houten uitstraling? Iedere lijst heeft gemeen, dat je deze niet van de wand af hoeft te halen om de poster te verwisselen. Zowel voor binnen als buiten zijn er lijsten binnen het assortiment, natuurlijk zijn de lijsten die buiten worden gebruikt waterdicht om altijd de actie onder de aandacht te kunnen brengen.