Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

In de voortuin zitten

opklapbare tuinbank

Vaak wordt de achtertuin van een woning gebruikt om te zitten met een tuinset, de voortuin wordt niet gebruikt om men heeft er alleen wat plantjes en bloemen staan. Juist is het leven aan de straatkant levendiger dan de achtertuin, je ziet er buren en ook voorbijgangers uit de buurt die een praatje willen maken. Met een opklapbare tuinbank aan de gevel in de voortuin, heb je een soort van zitje waar je met de buren en andere mensen kunt praten. Kopje thee erbij met een koekje, en voor je het weet heb je een theekransje. 

opklapbare tuinbank

Leer je buren en de buurt kennen

Een opklapbare tuinbank is niet alleen leuk om je buren en de buurt te leren kennen het staat ook nog eens erg chique aan je gevel. Het formaat van de bank voor aan de gevel heb je helemaal zelf in de hand, de bank is in alle soorten formaten verkrijgbaar. Je kunt zelfs uit twee soorten hout kiezen, en verschillende kleuren van het frame. In de avond klap de bank eenvoudig op, en je hebt weer alle ruimte om andere dingen te doen in de tuin. Omdat de bank aan de gevel is bevestigd, is het voor onbevoegden niet mogelijk de bank mee te nemen.

Ook wanneer je weinig ruimte hebt

Heb je niet veel ruimte voor je woning of winkel, maar wil je toch met de klanten of buren af en toe even een kopje koffie buiten drinken? Een opklapbare tuinbank is dan perfect, je hoeft niet iedere dag met de bank van binnen naar buiten. De bank bevestig je aan de gevel, en kunt deze dan eenvoudig opklappen als je er geen gebruik meer van maakt. Kies uit een model wat hangend is of staand, maar altijd een bank van hoge kwaliteit en in het gewenste formaat.