Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

IT detachering via Personalprogrammer.nl

Het vinden van een geschikte programmeur voor uw bedrijf kan een lastig klusje zijn. Dit komt doordat programmeurs simpelweg erg schaars zijn op de arbeidsmarkt. Echter hoeft u het uzelf niet zo moeilijk te maken, want als u kiest voor IT detachering via Personalprogrammer.nl dan vindt u nog op korte termijn een geschikte programmeur voor uw onderneming. Wilt u weten hoe dit bedrijf te werk gaat? We leggen het graag aan u uit.

Nearshoring via Personalprogrammer.nl

Nu vraagt u zich wellicht af hoe het kan dat Personalprogrammer.nl wel op korte termijn een programmeur kan vinden. Het antwoord is heel simpel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in nearshoring. Dit houdt in dat u programmeurwerkzaamheden kunt uitbesteden aan een werknemer over de grens. Het bedrijf heeft een groot netwerk met programmeurs in Macedonië. Deze hebben allemaal ervaring met programmeren en beschikken over de juiste kennis. Daarbij geldt dat u een programmeur kunt aannemen tegen 40% van de kosten die u in Nederland betaalt.

Waarom nearshoring?

Door de specialisten van Personalprogrammer.nl in te schakelen vindt u binnen no time een programmeur voor uw bedrijf. Door de zoektocht uit te besteden, houdt u zelf tijd over voor andere belangrijke taken. Daarnaast geldt dat u middels nearshoring altijd inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw nieuwe werknemer. Personalprogrammer.nl is als het ware de tussenpersoon en onderhandelt tussen beide partijen over het salaris en de vakantiedagen.

Meer weten over Personalprogrammer.nl?

Bent u benieuwd wat precies de werkwijze is van Personalprogrammer.nl? Of heeft u nog andere vragen aan dit bedrijf? Dan raden we u aan om contact op te nemen met het bedrijf. Zo heeft u meteen helder voor ogen wat u precies kunt verwachten.