Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Jouw bedrijf laten groeien? Laat een coach je helpen

Misschien heb jij al een hele tijd een eigen bedrijf, maar heb je er bijvoorbeeld nog een baan naast om zekerheid voor jezelf te creëren omdat je bedrijf nog niet genoeg oplevert. Dit is een situatie waar veel startende ondernemers in zitten die eigenlijk veel liever voor zichzelf zouden willen werken, maar het nog niet denken te kunnen en niet durven. Dan is het belangrijk om te gaan kijken hoe je die omzet kunt verhogen en wat je hiervoor nodig bent. Soms heb je dit al lang gedaan, maar ben jij ten einde raad en heb je een blik van buitenaf nodig, een ondernemerscoach die jou de perfecte tips kan geven om jouw dromen waar te maken, kijk bijvoorbeeld eens op Tibor.nl om te kijken of dit jou kan helpen.

Het doel behalen

Een ondernemerscoach helpt jou bij het realiseren van je doelen op het gebied van je bedrijf en kijkt met je mee wat er te verbeteren valt om zo jouw omzet te kunnen verhogen. Het is zowel een persoonlijke en professionele groei die jij en jouw bedrijf door kunnen maken. Je moet wel bereid zijn om risico’s te durven nemen en om buiten jouw eigen kaders te durven en kunnen denken. Wanneer jij de enige eigenaar bent van jouw bedrijf, heb je niemand om mee te kunnen sparren of ideeën mee te kunnen delen, ook hier kan een ondernemerscoach je bij helpen.

Hoe lang tot het resultaat?

Wanneer jij eenmaal besluit om het traject met een ondernemerscoach aan te gaan, is er vaak vooraf nog geen tijdsduur aan gebonden. Het ligt er natuurlijk wel aan aan wat voor pakketten de coach aanbiedt en waar jouw behoefte ligt. Het kan een traject zijn van een paar maanden, maar in sommige gevallen kan het ook een traject zijn dat jaren voortduurt. Dit alles om het beste bedrijfsresultaat te behalen en om een fijne werk en privébalans te kunnen vinden. Het is een investering waar jij zeker de vruchten van zal plukken.