Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Koop je aanhanger hoogwerker bij Hyraxindustries!

Stel je voor je wilt je huis verven. Het enige wat je tot je beschikking hebt is een grote lange ladder. Je ziet het al voor je, een wiebelende trap waar jij op staat op 3 meter hoog. Niet een pretje kun je je vast voorstellen. Hiervoor zijn hoogwerkers de ideale oplossing!

Hoogwerkers zijn veelzijdige apparaten die worden gebruikt voor een breed scala aan taken waarbij werken op hoogte noodzakelijk is. Denk hierbij aan zowel zakelijk toepassing als voor privé werkzaamheden. Zo is dit apparaat van ontzettend grote waarde. Om de hoogwerker gemakkelijk te kunnen verplaatsen gebruik je de aanhanger hoogwerker.

Wat zijn de voordelen van aan aanhanger hoogwerker?

Een aanhanger voor een hoogwerker fungeert als het transportmiddel dat de mobiliteit van de hoogwerker vergroot. Het ontwerp van deze aanhangers is vaak afgestemd op het eenvoudig vervoeren en snel opzetten van de hoogwerker op diverse werkplekken. Dit draagt bij aan de efficiënte inzet van de hoogwerker en minimaliseert kostbare tijd. 

Een voorbeeld van een aanhanger hoogwerker is de HYRAX model 27.12. Deze hoogwerker kan werken tot een hoogte van 12,6 meter. Ga na dat een normaal huis tussen de 6 en 10 meter hoog is. Deze aanhanger hoogwerker kan dus net zo hoog en hoger dan je huis komen. Het model kan daarnaast ook nog eens rijken tot 8,75 meter. De hoogwerker is in staat zichzelf te verplaatsen met een snelheid van 4 kilometer per uur. Wanneer deze op maximale hoogte staat is dit maar 1,5 kilometer per uur. Naast het feit dat je in de hoogte kan werken kan deze hoogwerker ook op een helling werken. De hoogwerker beschikt namelijk over een bi-leveling. Dit systeem zorgt ervoor dat je wanneer je op een helling staat nog steeds recht staat. Dit gaat tot een helling van 15 graden.

Wat ontzettend knap aan deze hoogwerker is, is dat deze ontzettend groot is in werkbaarheid maar daarentegen zich ontzettend klein kan maken wanneer je hem in elkaar klapt. Dit maakt dat hij dus gemakkelijk te vervoeren

Met de aanhanger hoogwerker ben je in staat om de hoogwerker snel naar elke plek te vervoeren wat deze ontzettend flexibel maakt. Moet je dus schakelen tussen twee locaties is dit de ideale oplossing. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Hyrax model 27.12. Hieronder staan ze op een rijtje:

  • ATD (STAGE V Diesel ATD)
  • ATDe (Elektrische plug-in diesel)
  • ATE (volledig elektrisch)

Zo kan je dus kiezen voor de uitvoering die jij wilt. Naast de Hyrax 27.12 beschikken ze over nog twee soorten hoogwerkers, namelijk model 50.13 en model 50.16. Deze modellen hebben wat andere specificaties en voornamelijk de 50.16 heeft een gehelde elektrische aandrijflijn. De 50.13 beschikt over dezelfde drie uitvoeringen als het model 27.12.

Ga voor flexibiliteit een huur een aanhanger hoogwerker!

Ben je opzoek naar efficiëntie en betrouwbaarheid in je werkzaamheden op verschillende hoogtes? Overweeg dan de aanhanger hoogwerker bij Hyrax. De hoogwerkers die ze bieden bij Hyrax beschikken niet alleen over mobiliteit en flexibiliteit maar ook de mogelijkheid om snel en veilig op hoogte te werken. Met gebruiksvriendelijke bedieningssystemen en hoogwaardige technologieën garandeert Hyrax een goede gebruikservaring. Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, bouwprojecten of boomverzorging, de aanhanger hoogwerker zorgt dat niets onmogelijk is. Ben je overtuigd? Neem dan een kijkje op www.hyraxindustries.com en vraag een offerte aan. Wij helpen jou aan een hoogwerker naar keuze. Voor welke taak dan ook, wij hebben een passend product.