Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Luchtkussen enveloppen voor optimale bescherming van je pakketjes

Als jij net als ik ondernemer bent en je ook enorm veel moeite hebt met het versturen van pakketjes in de juiste dozen dan heb ik in dit artikel iets moois voor je. Je kan namelijk eenvoudig met luchtkussen enveloppen lichte pakketjes versturen. De reden waarom ik hiervoor een blog schrijf heeft te maken met het feit dat mij enkele weken geleden mij iets enorm irriteerde. Mijn kosten rezen namelijk de pan uit als het ging om pakketen. Ik was namelijk gewend om alles in dozen te versturen. Zelfs de kleine bestelling deed ik in dozen. Echter kwam ik erachter dankzij de luchtkussen enveloppen dat dit helemaal niet meer nodig is. Je kan eenvoudig een luchtkussen enveloppen gebruiken bij kleine bestellingen en op deze manier je kosten enorm verlagen. In dit artikel vertel ik je nog veel meer over de voordelen van dit soort enveloppen.

 

Waarvoor zijn de luchtkussen enveloppen geschikt?

Zoals in de eerdere alinea eigenlijk al een klein beetje verklapt kan je luchtkussen enveloppen dus gebruiken voor de kleinere bestellingen. Ik zou afhankelijk van de hoeveelheid kleine bestelling bepalen hoeveel luchtkussen enveloppen je zal inslaan. Ik zou in ieder geval niet te weinig bestellen want in mijn ervaring komen ze toch altijd wel op. Daarnaast is het belangrijk om duidelijk voor jezelf te zijn in welke gevallen je kiest voor luchtkussen enveloppen en in welke gevallen je liever een doos gebruikt om te versturen. Mocht je een groot bedrijf hebben is het misschien handig om dit in een handleiding te delen met je werknemers. Deze kleine besparingen kunnen bij elkaar opgeteld enorm helpen om zo je business een stuk efficiënter te maken.

 

Waar koop ik ze?

Je kan op veel verschillende plekken luchtkussen enveloppen kopen. Ik kies er voor om ze online te bestellen en dus ook af te laten leveren bij mijn vestiging. Dit doe ik vooral uit gemak overwegingen. Het is namelijk zo dat ik als ondernemer niet altijd op de juiste plek ben om een telefoongesprek te houden met bepaalde specifieke orderdetails. Online heb je alle rust en tijd om even goed te bepalen hoeveel je nodig hebt en wanneer je in staat bent om het op te halen of te ontvangen. De aanbieders die deze enveloppen verkopen loopt in de tientallen als je online zoekt. Het is daarom belangrijk om een goede vergelijking te maken alvorens je besluit eentje te kiezen.