Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Metaal op maat nodig?

Bij de firma van de gebroeders Nijssen kun je terecht voor metaal op maat. Het metaalbedrijf is uitermate gespecialiseerd in het maken van halffabricaten als ook complete producten. Heb je een product die al gedeeltelijk bewerkt is, maar welke nog afgewerkt moet worden, dan spreek je van een halffabricaat. Bespreek je wensen en laat het afmaken zoals jij voor ogen hebt. Als je een idee hebt ontworpen op papier en je wilt het laten uitvoeren, ben je hier aan het goede adres.

Halffabricaat of compleet product

Zo kun je denken aan het maken van een hekwerk. Bijvoorbeeld om je huis als er sprake is van een privésituatie. Ondernemingen willen ook graag hun eigendom afzetten. Het bedenken en of laten voeren gebeurt bij het bedrijf van de gebroeders Nijssen. Het gaat dan om produceren van complete producten. Bij metaal op maat wordt vaak gewerkt aan halffabricaten. Onderdelen hiervoor worden door machines gemaakt. Het kan gebeuren dat de betreffende fabrikant niet meer bestaat. De gebroeders Nijssen hebben zich er in opgeleid om de onderdelen alsnog te kunnen produceren.

Verschillende soorten gereedschappen

Zo wordt er metaal op maat gemaakt in de indrukwekkende werkplaats. Hier zijn letterlijk alle gereedschappen aanwezig die er maar zijn voor het bewerken van metaal, zoals koper, messing en aluminium. Ze beschikken ook over lasers voor het snijden en knippen van alle soorten metalen platen. Het is bijzonder om te zien hoeveel vormen er uit verschillende diktes te maken zijn. Een cirkel of een vierkant, maar ook meer ingewikkelde vormen als een ster of een klaverblaadje. Het werk vraagt om de nodige precieze, maar levert maatwerk.