Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Overal kunnen werken

laptops

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin er 24 uur wordt gewerkt, gelukkig hebben we laptops zodat we altijd en overal kunnen werken. In de trein of restaurant als we onderweg zijn, maar ook in de auto als je naar een vergadering bent. Een laptop is een volwaardige computer waar je alles mee kunt doen, de beperkingen die er voorheen waren zijn er niet meer. Of je nu eenvoudige of zeer complexe software moet draaien. Ze zijn van alle gemakken voorzien die je nodig hebt. 

Ook voor het spelen van games

Het spelen van games gebeurd vandaag de dag ook op laptops, deze zijn zo uitgerust dat je er met gemak de nieuwste games op speelt. De beeldschermen zijn van uitmuntende kwaliteit en verversen snel, om de ultieme game ervaring te hebben. Bij Azerty.nl heb je verschillende soorten die allemaal hun eigen specialiteiten hebben. Afhankelijk welke game je speelt, kies je een geschikte laptop om mee te gamen. Voor ieder budget is er een geschikt model beschikbaar.

laptops

Welke besturing kies jij?

Tussen de verschillende merken laptops zijn er ook verschillen in de besturing, heb je een Windows besturing of heb je te maken met een Imac. Maar ook google heeft zijn eigen besturing met Google Chrome, het is een persoonlijke keuze waar je fijn mee werkt. In de webshop van Azerty heb je zelf de keus met welke besturing je wilt werken. Het design van een Apple laptop is een sterke eigenschap, echter zijn ze wel in prijs een stuk duurder dan een windows model.