Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Problemen met uw werknemers: los het zo snel mogelijk op

Het is erg moeilijk om met werknemers om te gaan als u uw eigen verplichtingen heeft. En het is nog moeilijker wanneer uw medewerkers op kantoor negatief presteren. Wanneer u deze werknemers confronteert, heeft u de hulp van bepaalde diensten nodig om de zaken civiel en juridisch te houden. Het zelf oplossen van dit soort problemen kan resulteren in een negatiever resultaat. Het laatste wat er moet gebeuren, is een ongewenst schandaal dat het imago van uw bedrijf zal ruïneren. Het verstoort ook de stroom van uw bedrijf met uw andere werknemers als u dit laat gebeuren. Het kan zelfs van invloed zijn op de toekomstige werkgelegenheid van uw bedrijf als u de huidige conflicten en geschillen niet goed afhandelt. Sommige van uw andere medewerkers die het niet eens zijn met hoe u het huidige probleem oplost, kunnen ook hun ontslag indienen. Om te voorkomen dat u de gevolgen van dit soort zaken ondervindt, kunt u een kijkje nemen op de website van Uw ArbeidsMediator. Daar kunt u door hun diensten bladeren en zelfs contact met hen opnemen over uw eigen speciale problemen die u momenteel ondervindt met uw werknemers.

Geleverde diensten

Dé ArbeidsMediator heeft een breed aanbod aan diensten die zij jou als werkgever kunnen bieden. Elke dienst zal in staat zijn om tegemoet te komen aan een specifiek probleem dat u op kantoor kunt tegenkomen. Deze diensten zijn voor het afhandelen van economische redenen, personeels storingen, verwijtbaar handelen van werknemers, verstoorde arbeidsverhoudingen en onmiddellijke beëindiging van een werknemer. Tegelijkertijd kunnen ze de werknemer ook diensten verlenen die aansluiten op de situatie van de werknemer, zoals een transitievergoeding. Dé ArbeidsMediator speelt in op de behoefte van zowel werkgever als werknemer om elk conflict goed op te lossen.

Over Dé ArbeidsMediator

Dé ArbeidsMediator is een organisatie die als doel heeft om mediation te bieden aan bedrijven. Ze zijn een bedrijf dat erop gericht is u te helpen professionaliteit in uw kantoor intact te houden. Hun fulltime bemiddelaars zijn zeer professioneel en kunnen u onbevooroordeeld ondersteunen bij het oplossen van problemen op uw kantoor. Onthoud altijd dat conflicten en geschillen altijd op de werkplek zullen plaatsvinden. Hoe en wanneer je ermee omgaat, bepaalt de situatie waarin de werkplek van je kantoor zich bevindt. Houd de werkplek van je kantoor veilig en vrij van stress, neem contact op met Dé ArbeidsMediator voor hulp.