Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeestje

Af en toe een bedrijfsfeestje hoort erbij en het is daarnaast ook nog eens gezellig. Je leert je collega’s meestal op een wat informele manier kennen en dat komt de sfeer op de werkvloer meestal alleen maar ten goede. Wil je een bedrijfsfeest organiseren, vergeet dan de volgende punten niet!

Mensen op tijd op de hoogte brengen

Je kunt er niet vanuit gaan dat iedereen altijd kan komen opdagen op de door jou gekozen datum. Hierdoor is het mogelijk om een ​​onderdeel in de tijd aan te geven. Als je een maand van tevoren iets aankondigt, hebben mensen hun agenda vaak nog niet helemaal uitgestippeld. Dit is natuurlijk het beste als er zoveel mogelijk mensen binnenkomen en je ze alvast kunt opwarmen voor een onvergetelijke avond die je wilt inplannen. 

Een goede locatie

Een goede locatie heeft een groot effect op de sfeer en kan een groot verschil maken. Je kunt een kantoorfeestje geven, maar zorg ervoor dat het goed is aangekleed. Natuurlijk wil je dat er geen werksfeer meer is en door het kantoor wat meer in te richten kun je dit goed bereiken. 

De juiste aankopen doen 

De juiste aankopen doen is essentieel. Er moet voldoende drank zijn (ook niet-alcoholische dranken) en mensen mogen geen honger lijden. Zorg dus voor voldoende tussendoortjes. Vergeet ook dingen als toiletpapier niet. Geef ook de voorkeur aan plastic bekertjes, zodat mensen niet uit flessen hoeven te drinken! Extra voordelen, schoonmaken is nu een stuk eenvoudiger geworden!