Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Verpak je producten veilig

Logistiekconcurrent

Iedereen maakt wel eens gebruik van kartonnen dozen om goederen of producten in te pakken, of tijdens een verhuizing worden de dozen ook vaak gebruikt. Een kartonnen doos is eenvoudig in gebruik en licht van gewicht, pas nadat de doos is gevuld ontstaat het gewicht van de doos. Voordeel is ook de relatief goedkope aankoop, een plastic krat is vele malen duurder om te kopen. Zijn je producten kleiner als de doos, kun je met opvulmateriaal de doos vullen.

Producten opslaan

Voor het opslaan van producten zijn kartonnen dozen perfect te gebruiken, stapel een aantal dozen op een pallet en je kunt ze veilig voor lange tijd opslaan. Door je producten te verpakken in een doos, ben je er ook zeker van dat ze niet stoffig worden en goed zijn beschermd. Ander bijkomend voordeel is dat de dozen geen ruimte vragen als ze moeten worden opgeslagen, je bestelt de dozen ongevouwen waardoor ze bijna  geen ruimte innemen als ze worden opgeslagen. Heb je een pakket dozen nodig, leg je deze bij de inpakmachine neer zonder dat het in de weg ligt.

Logistiekconcurrent

Dozen voor jouw bedrijf

Je kunt als bedrijf ook kartonnen dozen laten maken die je voorziet van het logo van je bedrijf, op deze manier maak je toch een beetje reclame tijdens het vervoer van je producten. Daarnaast is het direct duidelijk waar de dozen van afkomstig zijn, de doos fungeert als een soort van visitekaartje van je bedrijf. Waar de dozen ook naartoe gaan, jouw bedrijf is het eerste wat iemand ziet als ze worden uitgeladen.