Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Verschillende mogelijkheden met een vis tank

vis tank

In de afgelopen jaren is er veel vraag geweest naar op maat gemaakte vis tanks. De vis industrie trekt enorm aan maar waar laat u al deze vissen? Door gebruik te maken van een vis tank van Buwatec bent u verzekerd van een goed product waar u uw vissen de ruimte kan geven. In een vis tank van Buwatec kunt u perfect uw vis kweken. Doordat uw vis tank op maat gemaakt kan worden kunt u ook uw vis tanks de hoogte in laten gaan. Hierdoor bent u niet in één klap veel bruikbare grond kwijt en kunt u uw vissen genoeg ruimte geven om te groeien en uit te breiden. Een vis tank van Buwatec biedt u de kans om uw vissen op een effectieve manier op te slaan. Vindt u het prettig om uw vissen goed in de gaten te kunnen houden? U kunt een vis tank ook ingraven. 

vis tank

Vis tank van Buwatec erg betaalbaar

Bij Buwatec bent u aan het juiste adres voor het vinden van een multifunctionele vis tank. Doordat de tanks op maat gemaakt worden kunt u zelf bepalen hoe groot en hoe hoog uw tank mag wezen. Daarnaast kunt u zelf de tanks in elkaar zetten op locatie. De vis tanks van Buwatec worden gemaakt in de fabriek en verzonden als bouwpakketten. Met wat gereedschap en mankracht kunt u met uw werkmannen uw eigen vis tank plaatsen en monteren. De vis tanks zijn modulair opgezet. Hierdoor kunnen de vis tanks snel en efficiënt worden opgezet. Zo kunt u snel beginnen met het kweken van uw vis. Doordat de vis tanks als bouwpakketten worden verzonden scheelt dit aanzienlijk in de vervoerskosten. Zo blijven de prijzen van Buwatec betaalbaar en zijn zij altijd goedkoper dan de concurrenten. 

vis tank

Samenstelling van een vis tank

Besteld u een vis tank van Buwatec dan bent u verzekerd van een modulair gebouwde vis tank. Dat wil zeggen dat de tanks gemakkelijk op te bouwen zijn en dat u snel gebruik kan maken van uw bestelde opslagtank. Een vis tank van Buwatec word gemaakt van gegolfde stalen platen in combinatie met een afdeksysteem en een tankzeil. De vis tanks zijn weerbestendig en daardoor kunt u de tank het hele jaar laten staan. De tanks zijn gemakkelijk te onderhouden en goed schoon te maken. De vis tanks worden wereldwijd verzonden. Buwatec levert aan meer dan 50 landen over de hele wereld. In al deze delen van de wereld zitten dealers gevestigd. Zo heeft u altijd een dealer om de hoek als u vragen heeft over uw vis tank. Naast het gebruiken van de tanks voor uw vissen kunt u de opslag tanks van Buwatec ook gebruiken voor het opslaan van mest, regenwater en gebruiken als buffertank.