Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Waar moet je op letten als je een website wil laten maken?

We kunnen in het dagelijks leven vrijwel niet meer zonder het internet. Bijna alles speelt zich online af. Mensen zoeken en kopen producten voornamelijk op het internet. Als zzp’er of als mkb’er is het daarom belangrijk om een mooie en goed werkende website te hebben. Dit is jouw visitekaartje naar de klanten toe. In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten als je een website wil laten maken. 

Wat is de functie van de website?

Als eerst is het belangrijk om goed na te denken over de functie van de website. De functie van de website bepaalt voor een groot deel hoe je website eruit komt te zien. Een website is namelijk een handig middel om je doelstellingen te bereiken. Dient je website als webshop waar mensen producten of diensten kunnen kopen? Of dient de website om informatie op te delen?

Bepaal je budget

Een website laten maken kan in allerlei verschillende vormen en maten. Ook verschillen de prijzen enorm. Dit komt omdat er veel verschillende manieren zijn om een website te bouwen. De prijs voor een website dat vanaf niets opgebouwd moet worden, kost meer geld dan een website van WordPress. Om die reden is het belangrijk om van te voren je budget te bepalen. Zodat je een keuze kan maken in wat voor soort website je wil gaan maken. 

De website is online

Nadat een website gebouwd is, betekent het niet dat je er niets meer aan hoeft te doen. Het bouwen van de website is zelfs pas het begin. Je zult regelmatig updates moeten doen om de website zo goed mogelijk te laten werken. De online vindbaarheid verbeteren en misschien wel feedback van klanten voor verbeteringen toepassen. Het kan zo zijn dat je hier hulp voor nodig hebt van buitenaf of je kunt het zelf aanpakken. 

Wil je graag een website laten bouwen via WordPress? Twijfel niet en neem zeker een kijkje bij Comaxx