Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Waarom anoniem sms sturen naar bekenden?

anoniem sms sturen

Misschien heb je wel eens een sms niet verstuurd, omdat je waarschijnlijk op dat moment wist dat de ontvanger dan precies zou gaan weten wie de afzender was en dat kan de boodschap natuurlijk lastiger maken. Wanneer je bijvoorbeeld op Valentijnsdag je crush anoniem een sms wilt versturen, dan kun je dit gemakkelijk doen door anoniem sms sturen. Zo kun je de liefde verklaren en kijken wat de eerste reactie is. Je kunt ook besluiten om iemand op een leuke manier te verrassen door anoniem te sms’en en er misschien een soort spelletje van te maken. 

anoniem sms sturen

Wat voor boodschap wil je overbrengen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je anoniem iemand een boodschap wilt sturen, maar dan is het fijn om te weten dat de mogelijkheid er is. Je moet alleen niet vergeten dat het niet de bedoeling is dat je hier de verkeerde boodschappen mee uit gaat delen, want helaas is een anonieme sms ook de makkelijke manier om een minder vriendelijke boodschap over te brengen en om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Het is immers veel leuker om bijvoorbeeld een verrassing te organiseren en dit door middel van een anonieme sms te regelen en het voor positieve doeleinden te gebruiken. 

Als je het totaal niet verwacht

Zo kun je er genoeg leuke grappen mee uithalen en is het voor een keer wel leuk. 

Het is wel belangrijk dat je nadenkt bij de sms’jes die je stuurt en daarbij niet te vergeten dat je een sms’je van een anoniem persoon ontvangt wat vaak toch anders overkomt dan een sms’je van een bekende. Wanneer je een spel doet samen waarbij je dit vaker doet, dan is het minder gek, maar wanneer je bij jezelf nagaat en jij niet zou weten wat je moet doen met een sms’je van een anoniem nummer, dan kun je toch beter een hint op een andere manier geven, zodat de ontvanger weet dat het van een goede kant komt.