Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Waarom is goed kantine meubilair zo belangrijk?

Een fijne kantine is belangrijk voor een fijne werkomgeving. Een plaats waarbij je tijdens lunchpauze rustig je weekendplannen kunt bespreken met collega’s en even kunt afschakelen van werk. Een goede pauze is essentieel voor productiviteit en veel kantines hebben hier helaas niet het juiste kantine meubilair voor. Slecht ingerichte kantines worden gekenmerkt door lelijk en onhandig meubilair en slechte akoestiek waarbij je mensen aan dezelfde tafel niet kunt verstaan door al het lawaai. Op deze manier belemmert een slecht ingerichte kantine het vormen van connecties, relaties, en banden tussen collega’s. Met het juiste kantine meubilair zorg jij voor productiviteit, duurzaamheid en ergonomie voor jou en je werknemers.

Een groots assortiment kantine meubilair tegen een kleine prijs

Als je op zoek bent naar leuk meubilair om je kantine mee in te richten, dan moet je zijn bij Zevenbergen Kantoorefficiency. Zij bieden een groots assortiment kantine meubilair aan tegen een scherpe prijs. Hierbij moet je denken aan de leukste lampen, stoelen, tafels, banken, barkrukken, hoge tafels en zelfs terrasmeubilair voor als je de mogelijkheid hebt om ook buiten te zitten. Met specialisatie in de horeca, industrie, kerken, onderwijs, zakelijke en zorgbranche heeft dit bedrijf gegarandeerd het juiste meubilair om jouw kantine de oase te maken die het verdient te zijn. Zevenbergen Kantoorefficiency ontwerpen kantines op maat met optimale akoestiek die gezond en ergonomisch werken bevorderen door gebruik te maken van duurzame oplossingen.

Duurzaam ontspannen

Duurzaamheid is een populair onderwerp en daar is goede reden voor. Het is belangrijk om na te denken over de toekomst en Zevenbergen Kantoorefficiency draagt haar steentje hieraan bij. Door een gezonde werkhouding en gezonde werkomgeving te stimuleren zorgt dit bedrijf voor duurzame inzetbaarheid. Duurzaamheid komt ook terug in de materialen die worden verwerkt in bijvoorbeeld het kantine meubilair. De Felt-collectie ademt nieuw leven in oude plastic flessen met het duurzame kunststofmateriaal. Overbodig afval wordt verwerkt tot kunststof van hoge kwaliteit op een duurzame manier, én vervolgens wordt dit kunststof gebruikt om duurzame inzetbaarheid te maximaliseren. Duurzamer is haast niet mogelijk.

De voordelen van Zevenbergen Kantoorefficiency

Wanneer jij jouw kantine meubilair bestelt bij Zevenbergen Kantoorefficiency, geniet je van een aantal mooie voordelen ten opzichte van andere leveranciers. Dit bedrijf zet namelijk die extra stap verder om jouw tevredenheid te garanderen. Hieronder staan een aantal voordelen waar jij gebruik van kunt maken op een rijtje:

  • Grote showroom in Midden-Nederland
  • Al ruim 40 jaar expert in kantoorinrichtingen
  • Specialist in ergonomisch kantoormeubilair
  • Van creatief ontwerp tot geruisloze montage

Dankzij de centrale ligging van de grote showroom in Midden-Nederland is het voor iedereen mogelijk om een kijkje te kunnen nemen en inspiratie op te kunnen doen over de inrichting van de toekomstige werkomgeving. Het is mogelijk om hier het kantine meubilair in het echt te zien en uit te testen voordat je het aanschaft. Dankzij de 40 jaar ervaring en specialisme in ergonomisch en creatief ontwerp ben jij gegarandeerd van het beste meubilair voor jouw werknemers.

Ontdek de mogelijkheden bij Zevenbergen Kantoorefficiency

Twijfel niet langer als je op zoek bent naar nieuw kantine meubilair, en schakel Zevenbergen Kantoorefficiency in. Dit bedrijf verzorgt jou tot in de puntjes en tovert jouw kantine om in een oase waarin gezond en ergonomisch werken centraal staat. Ook wordt dankzij de juiste inrichting van het kantine meubilair een omgeving gecreëerd waarin er ruimte is voor interpersoonlijke connectie. Kijk voor meer informatie op www.zevenbergen-bv.nl of neem contact op via email: info@zevenbergen-bv.nl of telefonisch: 0342 – 41 76 52.