Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat houdt de MVK opleiding precies in?

Een mvk opleiding volgen of wil je eerst wat meer informatie? Als jij je wilt gaan verdiepen in onder meer brandveiligheid, fysieke belasting en gevaarlijke stoffen, is de mvk opleiding mogelijk wat voor jou. In deze blog leer je meer over de mvk opleiding, wat het inhoudt, hoeveel dagen deze duurt en wat je verder nog moet weten. Zijn er bijvoorbeeld nog eisen aan de vooropleiding of is daar geen sprake van? Dat en meer zul je hieronder te weten komen!

mvk opleiding volgen: Middelbaar Veiligheidskunde 

mvk opleiding staat voor Middelbaar Veiligheidskunde. Een mvk opleiding zal over een aantal zaken gaan, waaronder:

  • Brandveiligheid
  • Gevaarlijke stoffen
  • Machineveiligheid
  • Fysieke belasting

Een mvk opleiding leidt ertoe dat je na het succesvol afronden van deze opleiding een specialist bent bij allerlei vraagstukken rondom veiligheidskunde. En jij bent hard nodig, in deze samenleving is veiligheid van heel groot belang. Zonder mensen als deze zou de veiligheid niet kunnen worden gewaarborgd. Een aantal feiten op een rij, want je wordt dit natuurlijk niet zomaar. Een mvk opleiding duurt 14 lesdagen. Daarbij dien je de examen dag succesvol af te sluiten, voordat je deze titel kunt dragen. Overigens vinden de cursusdagen en de examen dag plaats in Hengelo, tenzij anders aangegeven. De opleiding wordt gegeven door DLS Trainingen. Zij hebben een missie die we graag met je willen delen, omdat we ervan overtuigd zijn dat jij je absoluut kunt vinden in deze missie. Anders was je niet op deze pagina gekomen, dat staat vast. De missie luidt als volgt. DLS trainingen staat voor het creëren van een absoluut veilige werkomgeving. En dat kan alleen maar door ervoor te zorgen dat de trainingen van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Op deze manier kun jij als cursist op een praktisch manier de kennis opdoen en vervolgens kun je dat weer overdragen aan de verbonden opdrachtgevers. Kwaliteit staat centraal, dat is van belang bij de voorkant en bij de uitvoering, maar ook aan de achterkant. Met de voorkant wordt advies bedoeld, met de achterkant wordt nazorg bedoeld. Nazorg is van groot belang en dat wordt vaak vergeten, want men moet dan wel leren zwemmen, maar het kan niet altijd zo zijn dat je daarna geen contact meer hebt of geen nazorgtraject. Toch is dat in de praktijk iets dat veel gebeurt, beter gezegd, iets dat veel ontbreekt. Bij DLS Trainingen niet. Iedereen moet altijd, op elk moment en onder elke omstandigheid, een goed gevoel aan de training overhouden en dat mee kunnen nemen in het werk. Want het werk wordt er beter van, gegarandeerd. En dat is wat iedereen wil toch? Gelukkig, veilig en goed werken. 

Doe jij mee met de volgende mvk opleiding?

Als je goed hebt opgelet tijdens je research, dan ben je erachter gekomen dat de volgende mvk opleiding in januari 2023 start. Doe jij ook mee? Wij hopen dat we jou mogen verwelkomen en wensen je alvast veel succes. Het is dus wel vereist om aantoonbaar MBO werk- en denkniveau te hebben. Maar dat moet ongetwijfeld lukken. Vragen of bijzonderheden? Laat van je horen en bekijk alle informatie zelf via www.dlstrainingen.nl!