Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat is BLVC?

BLVC staat voor bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid, communicatie. Binnen een bouwproject is het belangrijk dat al deze 4 kenmerken terug te vinden zijn. Als dit niet binnen een bouwproject terug te vinden is, dan kan het voorkomen dat het bouwproject verkeerd afloopt. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het belangrijk om te kijken wat jij nodig hebt binnen een bouwproject. Ook is het belangrijk om te kijken naar het BLVC plan. Hierdoor kan het project zo spoedig, maar ook goed verlopen. Wil jij meer weten over een bouwproject en wat jij hiervoor nodig hebt, lees dan vooral even verder!

Een omgevingsmanager

Ben jij op zoek naar een omgevingsmanager? Dan is het belangrijk om te kijken wat een omgevingsmanager inhoudt. Een omgevingsmanager regelt alle relaties buiten het bouwproject om. Denk bijvoorbeeld aan de omwonenden van het bouwproject. Het is natuurlijk belangrijk dat de omwonenden hun mening mogen delen en worden ingelicht over het aankomende bouwproject. De omgevingsmanager regelt dit allemaal zodat de omwonenden op de hoogte zijn en er zo min mogelijk klachten ontstaan! Het is belangrijk dat een omgevingsmanager vanaf het begin betrokken is bij het project.

Het BLVC plan

Ben jij op zoek naar een BLVC plan? Dan is het handig om te kijken wat dit plan betekent. BLVC plan staat voor bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Het is dan ook extreem belangrijk om aan het BLVC plan te houden. Zorg er voor dat je altijd bereikbaar bent en dat andere mensen snel contact met je op kunnen nemen. Ook is het belangrijk om de veiligheid binnen het project te controleren. Doordat je het project controleert op veiligheid zal het project goed verlopen waardoor er niets kan gebeuren binnen het project. De communicatie binnen het project is ook zeer belangrijk. Alleen zo kun je namelijk het project goed laten verlopen.

Zorg voor een goede relatie

Het is belangrijk om te kijken voor een goede relatie tussen de omwonenden van het bouwproject. Hierdoor zul je minder snel klachten binnen krijgen, maar je houd de band met de omwonenden ook sterk. Daarnaast is het belangrijk om wat te doen aan de klachten die binnenkomen. Hierdoor voelen de omwonenden zich ook gehoord. Zodra het project afgerond is, kun je met een frisse terugblik op het project kijken. Wil jij tijdens het project de omwonenden snel een eenvoudig op de hoogte houden? Onderzoek dan eens wat een omgevingsapp voor het project en de omwonenden kan betekenen.