Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wat is een straatnaambord?

Wanneer u door Nederland met de auto rijdt, is het u vast en zeker wel opgevallen dat er veel straatnaamborden zijn. De infrastructuur in Nederland is perfect en een van de beste van de hele wereld. Alles wordt duidelijk aangegeven, zo ook de namen van diverse straten. De naam van een straat wordt weergeven met een straatnaambord en deze zijn belangrijk voor duidelijke navigatie. Vaak is het een blauw bord, bevat het bord een witte rand en staat de tekst in het midden van het bord weergegeven. Dit straatnaambord zit vaak gemonteerd aan een normale paal en hangt zowel aan het begin als het einde van de straat. U kunt op deze manier precies zien waar u bent, zonder bijvoorbeeld Google Maps erbij te pakken. In dit artikel besteden we aandacht aan het bestellen van straatnaamborden en verkeersborden.

Straatnaambord bestellen

U kunt op het internet makkelijk een straatnaambord bestellen en u kunt deze ook zelf ontwerpen. U kunt er op deze manier zeker van zijn dat het design en de tekst op het bord kloppen. Ook kunt u zelf bepalen hoe het straatnaambord gemonteerd kan worden. Dit is een belangrijk, omdat u op deze manier zelf kunt bepalen hoe u het bord monteert zodat het zeker weten past. Er zijn namelijk verschillende manieren van montage. 

Voor gemeentes, wegbeheerders en aannemersbedrijven kan het voorkomen dat ze op zoek moeten gaan naar een betrouwbare aanbieder van deze borden. Soms moeten er namelijk straatnaamborden vervangen worden. Daarnaast kan het zijn dat er een nieuwe straat komt en deze moet natuurlijk benoemd worden. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij belangrijke factoren tijdens het aankoopproces. 

Verkeersbord kopen

Verkeersborden zijn in Nederland erg belangrijk voor de veiligheid van weggebruikers. Juist vanwege onze drukke infrastructuur en vele bewegingen in het verkeer is het nodig om juiste borden langs de weg te hebben staan. Als aannemer en als gemeente is het belangrijk om verkeersborden te kopen van een hoge kwaliteit. Een verkeersbord kopen kan soms wat lastig zijn omdat je een goede aanbieder dient te vinden. Verkeersborden moeten namelijk altijd voldoen aan een bepaald reglement en aan bepaalde markeringseisen. Daarnaast zijn er verschillende type verkeersborden en is het handig om deze met elkaar te vergelijken. Tegenwoordig zijn er ook duurzamere varianten en zijn er steeds meer gemeentes die daarvoor kiezen. Kijk snel op het internet en bestel de verkeersboren die aansluiten bij hetgeen waar je naar op zoek bent.