Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wij lieten een bedrijfsfilmpje maken!

bedrijfsfilmpje

Zoektochtbedrijfsfilmpje

Voor onze nieuwe website hebben wij een bedrijfsfilmpje laten maken en die is ongelofelijk goed gelukt. Hiervoor ben ik zelf op zoek gegaan naar een onderneming die ons hiermee kon helpen. Het enige waarmee ik rekening moest houden, waren de kosten. Deze mochten niet te hoog worden, maar de kwaliteit mocht ook niet te laag zijn. Ik ging dus op zoek naar de beste met de laagste prijs. Al snel had ik een hele goede gevonden met veel mooie dingen in het portfolio, alleen verwachtte ik dat zij te duur zouden zijn. Achteraf ben ik heel blij met deze keuze, maar op dat moment heb ik alsnog een offerte aangevraagd. Toen ik die terug kreeg, bleek hun prijs helemaal niet te hoog te liggen. Het verbaasde mij zelfs een beetje, maar ik was natuurlijk ongelofelijk blij. Toen heb ik direct contact opgenomen om een afspraak te maken.

bedrijfsfilmpjeKijk hier eens

Tijdens de eerste afspraak gingen wij onze verwachtingen rondom het bedrijfsfilmpje bespreken. Gelukkig zaten wij daarover heel erg op 1 lijn. Dit gaf mij veel vertrouwen in het eindresultaat van de video. Hoe lang het precies zou gaan duren, dat wisten zij niet, maar het was veel sneller dan verwacht. Na ongeveer een maand was hij al klaar en kregen wij hem toegestuurd. Hij zag er ongelofelijk goed uit en ik zou BreakingViews dus ook zeker aanraden. Mocht je benieuwd zijn naar andere projecten die zij hebben gedaan, neem dan zeker een kijkje op de website, waar je ook meer informatie kunt vinden!