Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Wilt u met een zakelijk adres gaan werken?

Ik heb eindelijk mijn eigen bedrijf op kunnen starten en ik ben echt heel erg trots op mijzelf. Tot nu toe gaat alles nog helemaal goed en ik ben vooral bezig met mijn eigen ding en ik heb laatst mijn eerste personeel aan kunnen nemen en ik vind het erg leuk dat zij mijn bedrijf ook zo leuk vinden. We proberen er met zijn allen wat van te maken en ik denk dat we nog een hele grote toekomst voor onze neuzen hebben liggen. Het is niet makkelijk om alles zelf te beginnen en ik ben dan ook heel erg veel bezig met mijn werk. Ik probeer zeker ook nog tijd te maken om leuke dingen te doen, maar ik vind het de laatste tijd wel lastig om mijn werk en mijn privé leven te scheiden. Ik doe echt mijn best, maar het helpt niet mee dat ik veel werk ook gewoon vanuit mijn huis kan doen. Ik besloot er maar wat aan te doen, omdat ik merk dat ik het zelf ook niet leuk vind om thuis verder te werken, terwijl ik eigenlijk wat leuks moet doen met mijn vrienden. Ik wilde beginnen met dat mijn post voor mijn werk niet meer bij mij thuis zou worden afgeleverd en ik moest dus opzoek naar een zakelijk adres. Ik besloot maar gewoon op internet te zoeken naar een zakelijk adres, omdat ik geen idee waar ik het anders zou kunnen vinden. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben naar een zakelijk adres kwam ik op de site easystartoffice.com terecht en daar was ik eigenlijk gelijk erg enthousiast over. Ik kon hier zeker een zakelijk adres aanschaffen en ik kon er ook veel informatie vinden over een zakelijk adres en dat vond ik persoonlijk erg fijn. Ik had echt het gevoel dat ik heel erg goed werd geïnformeerd over een zakelijk adres en dat vond ik erg fijn. De site was ook erg overzichtelijk en dat betekende dat ik makkelijk een zakelijk adres op de site kon vinden. Ik ben echt heel erg blij dat ik op deze site terecht ben gekomen en ik ga hier mijn zakelijk adres regelen.

Ik heb op deze site een zakelijk adres kunnen regelen

Ondertussen worden al mijn brieven al een paar weken naar mijn zakelijk adres toegestuurd en het is echt een enorme opluchting. Ik kan in het weekend nu sowieso niet thuiswerken, omdat ik dus geen post meer ontvang en ik probeer nu dan ook elke weekend wat leuks te doen met mijn vrienden en familie. Ik ben erg blij dat ik toch heb besloten om een zakelijk adres te nemen, wan het is heel erg fijn en ik merk dat ik het zelf ook helemaal niet erg vind om een keertje niet te werken.

Ik ben heel erg blij dat ik nu mijn werk en privé leven beter kan scheiden

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site easystartoffice.com surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • De informatie op de site lezen

Ik ben heel erg tevreden