Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zakelijke Van Lier sneakers

van Lier sneakers

Als jij een baan hebt in de financieel wereld moet jij er vaak netjes uitzien. Soms heb ik geen zin om op mijn nette schoenen te komen als ik geen afspraken heb dus dan trek ik mijn Van Lier sneakers aan. Dat zijn schoenen van mijn lievelingsmerk, zij hebben prachtige nette schoenen in verschillend kleuren en modellen. Van een collega hoorde ik dat zij sinds kort dus ook een andere collectie hebben met schoenen die iets meer casual zijn. Hij had er al een paar van gekocht en was er erg blij mee. Ik besloot daarom om er een ook paar te gaan bestellen.

van Lier sneakers

Een goede combinatie

Ik vond het echt super dat er Van Lier sneakers bestaan, die zijn echt perfect als ik een keer geen afspraken op werk heb op werk. Zij lopen echt heel prettig en het leer is erg zacht. Omdat ik natuurlijk verschillende kleuren pakken heb. Besloot ik om twee kleuren te bestellen zodat ik kan combineren met kleuren. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat alles goed bij elkaar staat. Zeker als ik naar een vergadering moet of klanten te woord moet staan. Met jouw uiterlijk maak jij toch de eerste indruk.

Meer verhalen