Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Zeevracht Suriname Rotterdam: dit is de beste!

zeevracht suriname rotterdam

Voorzichtigzeevracht suriname rotterdam

Voor een zeevracht Suriname Rotterdam heb ik het allerbeste bedrijf gevonden. Zij zijn namelijk niet alleen snel, maar ook nog eens heel erg goed. Al mijn spullen zijn in 1 stuk en zonder beschadigingen aangekomen. Dit komt doordat zij ook veel weten over hoe zij dingen moet inpakken en dat vond ik een erg prettig idee. Dat was namelijk een van de dingen waar ik wel bang voor was, want er zaten dure dingen tussen. Het belangrijkste wat erbij zat, was een antieke houten kast die ik ooit van mijn oma heb gekregen. Afgelopen 5 jaar heb ik in Paramaribo gewoond, maar nu is het weer tijd om in ons kikkerlandje te gaan wonen. Alles wat ik daar heb aangeschaft, wilde ik mee terugnemen. Eerst heb ik nog overwogen om het te laten overvliegen, maar toen kwam ik erachter hoe ongelofelijk kostbaar dit is. Bij verschillende ondernemingen en vervoersmiddelen heb ik offertes opgevraagd en uiteindelijk kwam dit eruit als de beste optie voor mij. Daarnaast voelde het erg prettig dat zij veel kennis hebben van hetgeen dat zij doen.

Aanraderzeevracht suriname rotterdam

Mijn zeevracht van Suriname naar Rotterdam heb ik laten doen door Your Cargo Contact. Toen ik hen belde, kon ik hier met al mijn vragen terecht en wist ik precies waar ik aan toe was. Mocht jij ook interesse in hun diensten, neem dan zeker een kijkje op de website. Hier kun jij meer informatie vinden over de verschillende transportmiddelen. Daarnaast zou ik het jou ook aanraden om even contact op te nemen  voor verdere vragen.