Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

5 redenen voor lichtreclame

Opvallen met eigen bedrijf

Als ondernemer doe je er alles aan om goed om te vallen tussen jouw concurrentie. Helaas is dat vaak moeilijker dan gedacht. Veel ondernemers kiezen ervoor om via social media op te vallen. Maar heb je een eigen bedrijfspand? Dan raden wij aan om te kiezen voor lichtreclame! In dit blog geven wij jou 5 redenen om te kiezen voor lichtreclame. Lees dit blog snel verder!

1. Opvallen met lichtreclame

Lichtreclame op de gevel van je bedrijf staat niet alleen ontzettend leuk, het zorgt er ook voor dat je goed opvalt. Zeker wanneer de avond valt straalt de naam van jouw bedrijf in het donker. Zo val jij goed op tussen andere bedrijfspanden.

2. Mensen nieuwsgierig maken

Doordat je goed opvalt met het lichtreclame trek je de aandacht van vele voorbijgangers. Je zult op deze manier veel mensen nieuwsgierig maken en dat is natuurlijk prachtig! Je wilt dat zoveel mogelijk mensen van jouw bedrijf afweten.

3. Vergroot de kans op nieuwe klanten

Doordat je meer opvalt en mensen nieuwsgierig maakt, is de kans op nieuwe klanten groter dan wanneer je geen lichtreclame op je bedrijfsgevel hebt. Doordat je opvalt zullen voorbijgangers je beter onthouden. Zoeken ze toevallig naar iets wat jouw bedrijf doet, dan is dit mooi meegenomen! Lichtreclame is in het verleden ook al vaak een effectief promotiemiddel geweest waarmee de herkenbaarheid van een bedrijf uitstekend mee werd vergroot.

4. Lichtreclame in allerlei soorten en maten

Lichtreclame komt voor in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED-schermen, reclamepanelen en gevelletters. Wil je je het logo van je bedrijf als lichtreclame hebben? Ook dat is mogelijk! Je kunt zelf de kleuren uitkiezen. Wij geven je als tip mee om het design zo simpel mogelijk te houden zodat een voorbijganger makkelijk kan lezen wat jouw boodschap is.

5. Lichtreclame is duurzaam

Als laatste voordeel vertellen wij jou dat lichtreclame een duurzaam en milieuvriendelijke manier is om reclame te maken. Je hebt jouw investering namelijk snel terugverdient. Ook vraagt het lichtreclame weinig onderhoud. Lichtreclame kan namelijk tot wel 5 jaar meegaan. Wil je graag meer lezen over bedrijven? Op deze website vind je de leukste artikelen!