Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

5 voordelen van carwrapping voor bedrijven

5 voordelen van carwrapping voor bedrijven
Elk bedrijf wil groeien en meer klanten bereiken. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Heb je weleens aan carwrapping gedacht? Hierbij wordt een auto ingepakt in folie met daarop een opvallende print of belettering Het is een effectieve manier om jouw merk te laten opvallen op de weg en meer mensen te bereiken. Hieronder vind je de 5 belangrijkste voordelen van carwrapping voor bedrijven.

1. Opvallen op de weg

Bedrijven die hun bedrijfsauto’s laten carwrappen, trekken de aandacht. Op de weg, maar ook wanneer ze geparkeerd staan. Jouw wagenpark ziet er op-en-top uit en trekt de aandacht van potentiële klanten. Fietsers, bestuurders en voetgangers, niemand kan jouw rijdende visitekaartjes negeren.

2. Naamsbekendheid opbouwen

Naamsbekendheid is belangrijk voor bedrijven om nieuwe klanten aan te trekken en om bestaande klanten te behouden. En met carwrapping kun je gemakkelijk de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten, zonder dat je veel te hoeft te betalen voor advertenties of andere promotiematerialen. Als jouw gewrapte auto’s door de stad rijden, zal jouw merk gezien en onthouden worden.

3. Duurzaam

Carwrapping folie gaat 3 tot 5 jaar mee en beschermt de autolak tegen krassen en steenslag. Na deze tijd kan de folie worden verwijderd zonder dat dit voor schade of verkleuring zorgt.

4. Carwrapping is niet permanent

Een groot voordeel voor bedrijven is dat carwrapping niet permanent is. Zo hoef je de auto niet in de bedrijfskleuren te laten spuiten en brengt hij meer op wanneer je hem inruilt.

5. Flexibel en creatief

Met carwrapping heb je veel creatieve vrijheid om het ontwerp van jouw bedrijfsauto’s te creëren. Bijna alles wat je bedenkt kan wel geprint worden op een wrap. Zo maak je jouw wagenpark uniek en val je op in het straatbeeld.

Carwrapping is de ideale reclame optie voor bedrijven

Carwrapping is de perfecte manier voor bedrijven om hun wagenpark op een creatieve en effectieve manier in te zetten voor meer naamsbekendheid. Het geeft veel flexibiliteit en creatieve vrijheid, beschadigt de autolak niet en is relatief goedkoop! Klik op de link om meer te leren over buitenreclame.