Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Beauavis, een full service dienstverlener

Beauavis

Beauavis is een bedrijf die voor zowel de werknemer, maar ook voor de werkgever veel kan betekenen. Dit bedrijf is als het ware een specialist in
 de re-integratie en verzuimbegeleiding van medewerkers. Voor de medewerkers die in dit traject terecht komen is dit een geweldige hulp.

Niemand zit er echt op te wachten om in de problemen te komen. Problemen in de vorm van financiële problemen. Deze zaken kunnen effect hebben op een medewerker en hierdoor zijn of haar baan niet meer goed uit kunnen voeren. Ziekteverzuim is dan vaak het vervolg en dat is zowel voor de medewerker, maar ook voor de werkgever een groot probleem.

Beauavis

Dankzij Beauavis tot een oplossing gekomen

Jarenlang heb ik een geweldige baan gehad en hier ging ik elke dag met veel plezier heen. Helaas is aan deze geweldige baan abrupt een einde gekomen. Door problemen in mijn relatie en een scheiding van dien, had dit zoveel impact op mij, dat ik een tijd uit de running ben geweest. In eerste instantie had mijn werkgever hier begrip voor, maar naarmate de tijd vorderde en ik nog niet kon werken, werd dit een heel ander verhaal.

Tijdens deze periode ben ik in contact gekomen met het bovenstaande bedrijf. Zij hebben mij bijzonder goed geholpen, met de begeleiding naar een ander baan. Deze begeleiding was erg intensief, maar heeft mij bijzonder goed geholpen. Inmiddels ben ik weer terug in de maatschappij en heb de draad weer goed op kunnen pakken.