Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bedrijfskleding Horeca in alle soorten en maten

Bedrijfskleding Horeca is te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Via Suit Up is het mogelijk om dit te bestellen. Zij hebben een zeer groot assortiment waaruit een keuze gemaakt kan worden. Ook is het hier mogelijk om diverse kleding op maat te laten maken. Hiervoor gaat wel een heel traject aan vooraf, voordat deze productie op gang wordt gezet. 

Het is belangrijk dat er voor maatkleding de tijd wordt genomen. Afhankelijk wat de wensen zijn voor deze kleding style, moet er een plan van aanpak gemaakt worden. Hiermee kan zowel de ontwerper als ook de ondernemer aangeven wat hij of zij wilt hebben. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de modellen.  

Mooie bedrijfskleding horeca

Omdat er tegenwoordig veel meer vraag is naar modieuze kleding, heeft Suit Up een samenwerking met leveranciers zoals Chaud Devant, Segers en Nimbus. Op deze manier blijft de kledinglijn de laatste modetrends te volgen. Deze kunnen dan worden aangepast aan de trends die nog gemaakt gaan worden. 

Zodra je als ondernemer besluit om via Suit Up een bestelling te plaatsen, is het belangrijk om te weten dat deze collectie nog jaren na de eerste levering te bestellen is. Voordeel hiervan is dat nieuwe medewerkers ook een passende werkkleding kunnen verwachten. Ook kunnen beschadigde kledingstukken hier worden hersteld of helemaal opnieuw worden gemaakt. Al met al zijn hier diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het personeel in zeer nette kleding het werk uit kan oefenen.