Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bescherm je merk ook in de Benelux

Hoe bescherm jij je merk? Of heb je dat helemaal niet gedaan. Je hebt een goed idee, start een bedrijf, gaat de markt op en haalt direct je gewenste sales. Maar dan treed er een probleem op. Iemand kopieert je merk en je kan er helemaal niets tegen doen lijkt het. Het probleem ligt eigenlijk bij jezelf. Waarom? Je hebt waarschijnlijk je eigen merk niet beschermd. Dit zorgt ervoor dat anderen zonder probleem jouw merk gaan kopiëren en dit si niet in jouw voordeel natuurlijk. We hebben de oplossing voor je, lees je mee?

Nationaal

Ben je een bedrijf opererend in Nederland en niet daarbuiten? Maar wil je wel voorkomen dat anderen, lees Benelux, jou gaan kopiëren? Dan raden we je zeker aan nog even door te lezen. Je kan je eigen merk namelijk laten registeren in het merkregister. Maar je begrijpt, dat doe je niet zomaar eventjes. Daar zijn speciale en professionele bedrijven voor opgericht die jou hierbij adviseren en helpen. Je mist simpelweg de kennis hierover en dat is niet zo gek. Je kan al die regeltjes niet en deze partijen blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Denk niet alleen Nationaal!

Benelux

De Benelux, dat behoren België, Nederland en Luxemburg onder. En je wilt niet dat jouw merk zo dicht bij Nederland gejat wordt. We raden dan een merkenbureau in de Benelux aan welke jou gaat adviseren, begeleiden en helpen om je volledig in de Benelux te beschermen. Dit zorgt ervoor dat jij onbezorgd dat je gang kan gaan in de markt. Besteed je tijd en geld nuttig uit.

Wanneer heb je een merkenbureau nodig?

Benelux merkenbureau nodig? Of vraag je je af wanneer dat nodig is? Als jij je merk wilt beschermen in de Benelux dan is dat raadzaam.