Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Bespaar bij Xterior geld op een windscherm terras!

XteriorSinds kort ben ik mede eigenaar van een bekend café. Ik kreeg deze kans omdat de andere mede eigenaar niet genoeg geld had om te gaan investeren in een verbouwing. Ik kwam hier achter en ik besloot om 51 procent van dit café over te nemen. Zodoende gingen wij aan de slag om het café te verbouwen. Vrijwel al het meubilair moest vervangen worden en ook moest er een het ander geschilderd worden. Ook wilde wij het café gaan vergroten door middel van een uitbouw. Een krappe maand later was het café klaar om open te gaan. Alleen het terras moest nog opgeknapt worden. Gelukkig was dat zo gepiept wat nieuwe meubelen en een nieuw windscherm terras. Helaas was het vinden van een windscherm terras best lastig. Simpelweg omdat de meeste aanbieders zeer prijzig waren. Zodoende ging ik opzoek naar een goedkope aanbieder!terras windschermen

De goedkoopste aanbieder vond ik in Xterior!

Natuurlijk ging ik via het internet opzoek naar de goedkoopste aanbieder. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Xterior.Ik nam in een kijkje in het assortiment van Xterior. Al vrij snel viel het mij op dat dit gewoon de goedkoopste leverancier was. Vandaar dat ik besloot om mijn terrasschermen hier aan te gaan schaffen. Enkele dagen werd de terrasschermen al geleverd. Eindelijk was het hele café vernieuwd en verbouwt. Het eindresultaat mag er dan ook zeker wezen!Kwaliteit