Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

De opleiding BHV heb ik in Zaandam gevolgd

bhv zaandam

BHV Zaandam stond in mijn agenda en ik ben hier vol grote verwachting aan begonnen. Best pittig hoor? Als je opeens te maken krijgt met een situatie waarin jij moet bedenken hoe je iemand het beste kunt helpen. Eerder heb ik nooit bij dit soort zaken stilgestaan. Nu ben ik zelf ondernemer en ik voel mij dan ook volledig verantwoordelijk voor mijn personeel. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat wanneer je bewust wordt van bepaalde situaties die zich op de werkvloer voor kunnen doen, dan pas besef je hoe belangrijk dit is. Met dit bericht hoop ik dan ook de ondernemers ervan te overtuigen dat het zo belangrijk is dat er bedrijfshulpverleners aanwezig zijn tijdens het werken wat je branche ook is.

bhv zaandam

De juiste hulpverlening kan levens reddend zijn

Het is niet alleen mogelijk om een cursus BHV in Zaandam te volgen maar als je eens kijkt op de website van: veiligheids-trainingen.nl, dan zal je zien dat je op vele locaties binnen Nederland terecht kunt. De juiste hulpverlening kan zelfs levens reddend zijn en ik ben inmiddels erg blij dat ik de juiste kennis op zak heb om hier aan te kunnen voldoen. 

Wij werken dagelijks met machines en heftrucks. Hier zitten een hoop risico’s aan verbonden. Het zou een vreselijke gedachte zijn als er iets mis zou gaan, dat niemand weet wat hij of zij moet doen om een persoon die gewond raakt te kunnen helpen. Dit risico wil niemand lopen toch?

bhv zaandam