Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een gebruikte magazijnstelling vindt u hier!

Een magazijnstelling kan bedoeld zijn voor de opslag van pallets, dozen, stukgoederen en alles wat u in uw bedrijf op voorraad heeft. Ideaal dus als u uw goederen overzichtelijk wilt opslaan. Bent u ook op zoek naar een magazijnstelling? Waarom zou u dan een nieuwe kopen? Een gebruikte magazijnstelling is stukken voordeliger. Wij leggen u precies uit waar u terechtkunt als u op zoek bent naar gebruikte magazijnstellingen, zodat u goed voorbereid een aankoop verricht. Lees dus gauw verder en ontdek het zelf.

Aanbod gebruikte magazijnstellingen

Via Trading Together bestelt u een ruim aanbod gebruikte magazijnstellingen. U kunt hier slagen als u op zoek bent naar:

  • Palletstellingen;
  • Grootvakstellingen;
  • Legbordstellingen;
  • Draagarmstellingen;
  • Entresol tussenvloeren;
  • Bandenstellingen

Kwaliteit gebruikte magazijnstellingen

Het grote voordeel van de gebruikte magazijnstellingen is dat ze een stuk voordeliger zijn dan wanneer u nieuwe magazijnstellingen koopt. We zien in de praktijk dat veel mensen denken dat de kwaliteit van een gebruikte magazijnstelling minder goed is. Bij Trading Together is dit niet het geval, want zij controleren en keuren de stelling altijd eerst voordat ze deze te koop aanbieden. Als een stelling niet door de keuring gaat dan kunt u deze niet kopen. Daarom kan dit bedrijf u garanderen dat u bij deze partij enkel en alleen magazijnstellingen koopt van goede staat. Kortom: u bent alleen maar slim bezig als u kiest voor gebruikte magazijnstellingen van Trading Together.

Service

Heeft u een keuze kunnen maken uit het aanbod gebruikte magazijnstellingen van Trading Together? Plaats dan vandaag nog een bestelling en dan ontvangt u het artikel zo spoedig mogelijk op uw afleveradres. Merkt u tijdens het bestellen dat u nog vragen heeft over een gebruikte magazijnstelling? Of heeft u graag advies op maat nodig? Het gespecialiseerde verkoopteam staat graag voor u klaar en helpt u graag met al uw vragen.