Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een heftruckcertificaat voor mijn nieuwe functie

Mijn heftruckcertificaat heb ik mogen halen voor het uitoefenen van een nieuwe functie. Omdat ik zo tevreden ben over de rijopleiding: Osseforth, heb ik besloten om deze aanrader achter te laten op dit blog. Mijn werkgever gaf mij deze kans om mij de mogelijkheid te kunnen geven door te kunnen groeien binnen het logistiek bedrijf waar ik werkzaam ben. In de toekomst wil ik graag mijn vrachtwagenrijbewijs halen en dan zal ik dit erg graag ook bij deze verkeersschool willen leren.

heftruckcertificaat

Verwacht een uitstekende kwaliteit

Nu ik mijn heftruckcertificaat in één keer heb gehaald, werk ik een stuk gemotiveerder en doe ik dingen die ik erg leuk vind tijdens mijn werkzaamheden. Mijn werkgever is gelukkig ook erg goed over mij te spreken en dit zorgt ervoor dat ik op mijn werk lekker in mijn vel zit. Wij rijden in het magazijn met diverse trucks en allen heb ik deze inmiddels onder de knie. Daarom zou ik mij graag verder willen ontplooien en gelukkig zijn er nog kansen genoeg binnen dit bedrijf. Enfin, wanneer je eens op de website osseforth.nl kijkt, dan zie je dat er hier vele mogelijkheden zijn om jouw gewenste rijbewijs te kunnen halen. De kwaliteit is uitstekend en er wordt op een prettige manier lesgegeven waardoor je snel leert. De aandacht gaat volledig naar de cursist om ervoor te zorgen dat je alles goed aanleert. Dankzij deze rijschool stap ik elke morgen zelfverzekerd op de truck. Kortom, deze verkeersschool is een absolute aanrader.

heftruckcertificaat