Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Een nieuwe baan in de business intelligence consultancy

bi tools

Een nieuwe uitdaging aangaan betekende voor mij een baan in business intelligence consultancy! Dit was een vakgebied dat ik al een hele tijd erg interessant heb gevonden. Echter heb ik hier niet voor gestudeerd, maar heb ik mijzelf wel aangeleerd hoe ik hier het beste van kan maken. Ook op die manier kun je aan een nieuwe baan komen natuurlijk. Er zijn namelijk maar weinig opleidingen die zich richten op BI en daarom is er veel vraag naar medewerkers op dit gebied. Door mij zelf te leren wat ik nodig had en het hele proces echt te snappen, heb ik dit kunnen doen. Zeker een aanrader dus voor mensen die ook een nieuwe weg in willen slaan op carriere gebied maar niet de juiste opleiding hebben. Er zijn altijd kansen en mogelijkheden! Bij het bedrijf Vision BI kon ik al snel aan de slag en daar was ik natuurlijk super blij mee! Dit is een leuk bedrijf dat hoog aangeschreven staat. Ik heb altijd al een consultant willen zijn en dat ik mij nu bevind in business intelligence consultancy is heelmaal mooi meegenomen uiteraard.

bi toolsDromen volgen

Natuurlijk is in loondienst werken bij een bedrijf bijna nooit een echte droom, maar als jij geen eigen baas bent is dit bijna altijd wel wat je moet doen. Je kunt dan maar beter snel uitzoeken wat jij echt wil doen, zodat jij misschien toch jouw dromen kunt volgen. Precies zoals ik dat heb gedaan. Werken in business intelligence consultancy is echt helemaal top!

 

bi tools