Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Ga je kopen of leasen?

aanhangwagen

Een auto leasen is helemaal zo gek nog niet. Het heeft best wel wat voordelen om dat te doen. Een auto kun je voor een bepaalde periode leasen. Die periode hoeft niet eens echt lang te zijn. Zeker in deze tijd waarin alles eigenlijk onzeker is, is dat wel heel fijn. Je kunt zowel privé als zakelijk leasen. Het is dus voor eenieder best wel aantrekkelijk.

Privé leasen of zakelijk leasen?

Wanneer je een auto wilt leasen kun je dit op verschillende manieren doen. Je kunt privé leasen maar heb jij een eigen bedrijf dan kan je ook zakelijk leasen. Iets wat voor jou misschien wel heel erg aantrekkelijk is om te doen wanneer je nog maar net je eigen bedrijf hebt en niet meteen het geld uit kan geven om een leuke auto voor jezelf te kopen.

Welke merk lease je?

Wat merken aan gaat zijn er zet auto’s die je op leasebasis kunt verkrijgen. Of het nu een Private Volkswagen leasen is of een ander merk, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat de auto aan jouw wensen voldoet en dat jij je er prettig bij voelt. Kom eens langs bij Otto Voortman, hét Autobedrijf in Rijssen, zei kunnen je passen advies geven!