Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Gazprom Energy staat voor continuïteit

Je bent op zoek naar een aanbieder van zakelijke energie en je wilt hiervoor niet teveel betalen. En heel redelijk standpunt. Maar helaas is het nog niet zo eenvoudig om een keuze te maken als je geconfronteerd wordt met een enorm aanbod van aanbieders. Daarom is het aan te bevelen om te kiezen voor zakelijke energie vergelijken.

 

Waar moet je op letten bij zakelijke energie vergelijken?

Als je op zoek bent naar een nieuwe aanbieder van zakelijke energie wil je de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Wij geven je vast een aantal handige voorzetjes:

–           Wat is de duur van het geboden contract?

–           Wat staat er in de gestelde voorwaarden?

–           Welke prijzen hanteert men?

–           Zijn deze bedragen gebaseerd op vaste of flexibele prijzen?

–           Heb je inzicht in je huidige energieverbruik?

–           Rekent de aanbieder een speciaal tarief voor dal- of piekuren?

 

Gazprom luistert

Het is heel begrijpelijk als je ook na deze vergelijking nog niet goed weet wat het beste bij jou past. Elke bedrijf is immers anders, en hoe weet een energieleverancier nu precies wat past bij jouw organisatie? Dit is een hele terechte vraag. Veel energieleveranciers weten dit inderdaad niet. Een uitzondering op deze regel is het bedrijf Gazprom Energy. Dit bedrijf richt zich op de zakelijke markt en onderscheidt zich door een zeer persoonlijke benadering. Ze gaan met jou in gesprek en luisteren naar jouw wensen. Hierdoor weten zij als geen ander wat jouw bedrijf nodig heeft.

 

Zekerheid en stabiliteit

Omdat Gazprom Energy opereert onder de paraplu van het wereldwijde Gazprom kan het de prijzen zeer scherp houden en de continuïteit van het product altijd waarborgen. Dit is een uitkomst voor iedere ondernemer. Want goede energie tegen een lage en stabiele prijs, wie wil dit nu niet? Neem daarom gerust contact op met Gazprom Energy, zij zullen je graag van dienst zijn met een mooie offerte.