Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Helaas, wij moesten de wiellager vervangen

wiellager Schade en wiellager vervangen

Schade rijd je gelukkig niet zomaar met je auto, toch is het mij gelukt en moest de wiellager vervangen worden. Het is nu al de tweede keer dat de wiellager vervangen moest worden en daarom heb ik besloten een nieuwe auto te gaan kopen. Wij hoeven niet direct een gloednieuwe auto, tweedehands kan ook. Echter wil ik niet meer in mijn oude wagen rijden. Om de auto nog wel goed te kunnen verkopen hebben wij de wiellager laten vervangen, zodat de waarde nog omhoog ging. Gelukkig konden wij bij Dutch Car Parts voordelig de wiellager laten vervangen. Een tijdje wilde ik nog wel met de oude auto rijden, maar wanneer er een nieuwe kwam moest hij echt de deur uit! Helaas, wij hebben leuke tijden gehad in die auto!

wiellager

Nieuwe auto

Nu wij een nieuwe auto hebben, rijd ik een stuk zekerder op de weg! De auto rijdt sowieso veel soepeler en de wiellagers lijken ook prima te zijn. Voorlopig zal ik hier nog wel veel plezier van hebben, daar twijfel ik niet aan. Het is in ieder geval erg prettig dat wij nu weten dat wij bij Dutch Car Parts voordelig onderdelen voor onze auto kunnen vinden. Het kostte ons alleen maar een korte zoektocht op het internet en toen kwam ik er al achter dat wiellager vervangen het beste gedaan kan worden door Dutch Car Parts! Hebben jullie ook van dit soort aanrader? Voor de auto leken onder ons zijn deze tips wel erg handig!