Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Horeca Vloeren keuken, veilig en werkzaam!

PVC vloerenhuis

Horeca Vloeren keuken gezocht die zowel veilig zijn en werkzaam? Dan raad ik je aan om eens op de website van pvcvloerenhuis.nl te kijken. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het leggen van de juiste vloeren. Met name in de keuken is het onwijs belangrijk dat het veilig en vlak ligt. In de keuken van een restaurant wordt er nu eenmaal hard gewerkt. Dan gebeurd het zo nu en dan wel eens dat je per ongeluk iets laat vallen. Met de juiste vloer hoef jij je er op dat moment nog geen zorgen voor te maken. Dit omdat de vloer de  vloeistof niet opneemt en het dus ook niet glad gaat worden. Wel zo prettig om te weten dat de werkzaamheden hier niet onder komen te lijden.

Horeca Vloeren keukenEigen ervaring met de Horeca Vloeren keuken

Voor een paar weken terug werkte ik als eigenaar zijnde in de keuken met de collega’s. Ik wilde namelijk op iedere vlaktes leren hoe dat het werk gedaan moest worden. Zodoende ben ik mijzelf gaan  verdiepen en draai ik iedere week een keer mee in een team. Zo draaide ik voor een paar weken terug in de keuken mee. Iets wat ik, denk ik, misschien niet had moeten doen. Nadat ik nog geen half uur aan het werk was, liet ik mijn eerst bord met soep al vallen. Dit resulteerde direct in een gladde vloer en het werk kwam eronder te lijden. Daar schrok ik persoonlijk onwijs van en ben het meteen gaan opruimen.

Horeca Vloeren keuken

Nadat ik deze avond had meegedraaid met het team, hebben wij aan het einde van de avond nog gesproken met elkaar. Hieruit bleek dat dit wel eens vaker gebeurd en dat het werk eronder komt te lijden. Iets waar ik onwijs van baal! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een andere vloer waar wel met plezier op gewerkt kan worden. Dankzij pvcvloerenhuis.nl is het ons gelukt!