Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Ik volg een incassotraject met bill incasso!

incassotraject

 

 

Ik als onderneemster zijnde vindt het natuurlijk super vervelend als klanten niet willen betalen. Het is voor een ondernemer dubbel op vervelend. Je moet namelijk moeite doen om het geld te krijgen waar je recht op heb. En nog een nadeel is dat je vrijwel altijd een klant kwijtraakt naar deze vervelende aanvaring. Zodoende ging ik opzoek naar een incasso bedrijf, die dit goed voor mij kon gaan regelen. Zodat ik eerder mijn geld terug zou krijgen van de klanten. In verloop van tijd nam ik dus een kijkje op het internet. Na een enkele minuten kwam ik terecht op de website van incassotraject. Een incassotraject dat werd gevoerd door Bill incasso zag ik zeker wel zitten. Bill incasso is namelijk een erkend bedrijf waar ik op het internet vele positieve recensies over had gelezen. Van het een kwam dan ook het ander!

Sindsdien laat ik Bill incasso al het incasso werk regelen!

Ik had een aantal klanten waar ik nog geld van moest krijgen. Ik heb Bill incasso erop gezet en binnen drie weken was alles geregeld. Alle vijf de klanten hebben hun geld netjes over gemaakt. Twee van deze klanten hebben zelfs hun excuses gemaakt. Ik ben super blij met de geboekte resultaten van Bill incasso. Het is een top incasso bedrijf dat kwaliteit levert!

Bill incasso Top hulp