Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

J-S bedrijfsdiensten uit Eindhoven

J-S bedrijfsdiensten

J-S bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf uit Eindhoven dat werkzaam is in heel Brabant. Naast schoonmaakwerk is het bedrijf ook gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden.

Diensten

Naast schoonmaakwerk doet het bedrijf ook onderhoud van gebouwen, tuinonderhoud en schilderwerken. Eigenlijk alles wat onderhoud en reiniging van en rond gebouwen betreft, dus.

J-S bedrijfsdiensten

Werkgebied en bereikbaarheid

Het bedrijf is in heel Brabant actief en bereid naar de klant toe te komen. Het bedrijf heeft een regionale focus in Eindhoven en omstreken, en is daarom supersnel ter plekke in die omgeving. Het bedrijf heeft een calamiteitenservice en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit is handig in geval van bijvoorbeeld een lekkage of vandalisme. Ze zijn snel op locatie om het op te lossen.

Over het bedrijf

In 1989 is J-S bedrijfsdiensten opgericht. Ze hebben meer dan 70 klanten en werken met een vast team van werknemers en invalkrachten. Verder heeft het bedrijf sinds 2015 een OSB-Keurmerk. Het bedrijf heeft bijna 30 jaar ervaring, regelmatige kwaliteitscontroles en gemotiveerd personeel. Enkele voorbeelden van klanten zijn een technologiebedrijf, een optiek en een bank.

Contactinfo

Het bedrijf is gevestigd aan De Sleutel 14, Industrieterrein De Hurk, 5652AS, Eindhoven en is 24/7 te bereiken op 040 255 24 00. Daarnaast hebben ze ook een website en hun e-mailadres is info@j-sbedrijfsdiensten.nl.