Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Lichtreclame in Eindhoven gemaakt door Glance & Vision

lichtreclame in Eindhoven

De mooiste lichtreclame in Eindhoven, hebben wij laten maken door Glance & Vision. Hier hebben wijlichtreclame in Eindhoven een afspraak gemaakt om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ons bedrijf staat tussen zeer hoge gebouwen in en het zal fijn zijn als wij wat meer in zicht kwamen. Daarom wilden wij gevelreclame hebben eventueel met een lamp. Echter mag je zelf niet zomaar een reclame met verlichting tegen de gevel plaatsen, daarvoor moet je toestemming krijgen. Mocht je geen toestemming hebben, dan heeft dit bedrijf een geniale oplossing. Want dan maken zij een mooi bord en laten daar bouwlampen op schijnen.

Na het gesprek is dit bedrijf voor ons aan de slag gegaan. Gelukkig hebben wij wel toestemming gekregen om reclame met licht aan onze gevel te hangen. Wij zijn benieuwd hoe het resultaat eruit gaat zien.

Zeer mooie lichtreclame in Eindhoven laten maken door Glance & Vision

lichtreclame in EindhovenInmiddels hebben wij zeer mooie lichtreclame in Eindhoven laten maken door het bedrijf Glance & Vision. Dit bedrijf is in 1989 opgericht is opgericht in 1989 door Peter en Sandra van de Winkel. Geen opdracht is voor hun teveel en dat is te zien aan hun opdrachten. Zo hebben wij ooit eens een groot melkpak gemaakt. Tevens zijn hun van meerdere markten thuis. Want je kan hier niet alleen terecht voor gevelreclame, ook belettering en zelfs carwrap, zijn hier mogelijk. Eigenlijk is hier heel veel mogelijk, maar om dat allemaal hier te gaan noemen is een beetje teveel van het goede. Het is daarom beter als je zelf op deze website gaat kijken voor de mogelijkheden.

Inmiddels is onze reclame aan de gevel klaar en het is fantastisch. Overdag zie je onze naam aan de gevel pronken. In het donker gaan de lampen aan en dan ziet het er nog mooier uit. Nu vallen wij zeker op tussen alle hoge gebouwen.