Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Magento 2 webshop design

De techniek achter een webshop is belangrijk voor de goede werking van de online winkel. Het webshop design is de etalage. Wanneer deze niet aanslaat lopen mensen letterlijk weer de winkel uit, oftewel ze verlaten de website. Ook is een ongeordende winkel niet fijn, men houdt meestal niet van chaos en zal ook weer snel een winkel verlaten als zij het overzicht kwijtraken. Het webdesign van online webshops is hierin bepalend. Een sterk, bijpassend en gebruiksvriendelijk webshop design is wat je wil bereiken met jouw Magento 2 webshop.

Branding en huisstijl in Magento 2

Ten eerste wil je dat een webshopdesign aansluit bij jouw winkel, merk of product. Het kan zijn dat je er voor kiest de huisstijl er in te verwerken of specifieke sfeerbeelden in te zetten. Ook de kleurstellingen en het font zijn bepalend  voor het webdesign en de indruk die je hiermee achterlaat bij de doelgroep.

Sprite

Gebruiksvriendelijkheid en navigatie

Wij, van Sprite IT, streven voornamelijk naar een gebruiksvriendelijk Magento 2 webdesign, die er ook  nog eens goed uitziet en voldoet aan jouw wensen. De navigatie wordt veel bepaald door de inzet van de juiste knoppen, het menu of duidelijke doorlinks. Dit geldt ook voor het ontwerp van de call to actions in een webshop. De gebruiksvriendelijkheid voor jouw webshopbezoeker zal vooral te danken zijn aan het design van het menu, de grootte en kleur van de knoppen of de verhouding tussen tekst en beeld in de webshop.

Gespecialiseerd in Magento 2 designer

In een webshopdesign moet er over veel facetten worden nagedacht: menustructuur, paginaopbouw, productweergaven, productprijzen, productoverzicht, video’s en beeld bij een product, winkelwagentje, bestelomgeving, contactformulieren, bevestigingspagina’s, en  ga zo door. Wij bieden gespecialiseerde Magento 2 webdesigners die goed weten welke punten van aandacht er zijn. Samen met de designer ga jij om tafel zitten om de basis van het webshopontwerp neer te zetten, alle technische functionaliteiten door te spreken en specifieke designwensen. De Magento designer weet precies waar een goed design aan moet voldoen, waar de haken en ogen zitten bij Magento 2 webshops, hoe de gebruiksvriendelijkheid  van Magento 2 optimaal wordt ingezet en hoe een bedrijfsidentiteit verwerkt kan worden in het design. Ook wordt er samen gekeken of een Magento 2 template, een webdesign op  maat of een combinatie van de twee het beste voldoet!

Twijfel niet en neem contact op met Sprite IT op voor meer informatie over Magento 2 webshop designs.

Over Sprite IT

Als creatief en gedreven full service online marketingbureau en IT specialist bedenken, creëren en realiseren wij maatwerk IT- en online oplossingen. We kijken ook graag verder dan de standaard oplossingen, maar zijn de beste in het roeien met de riemen die we aangereikt krijgen. Met een flinke hoop kennis, ervaring en creativiteit leveren wij uitsluitend kwaliteit en bewijst ons trackrecord dat wij de gestelde doelen behalen.