Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Nieuw product geweldig gepresenteerd dankzij een roll-up-banner

In de afgelopen maanden hebben we als bedrijf de productie van een project afgerond. Het project had te maken met een nieuw product. Zo hebben we een computerprogramma ontworpen voor bedrijven. Voor een laag bedrag per maand is het bedrijf beschermt tegen virussen en andere problemen die zich voor kunnen doen in een systeem. Omdat het moeilijk is om in deze tijden een product te promoten, gingen we opzoek naar goed promotiemateriaal.

Een poster op groot en handig formaat

Zo hadden we natuurlijk het standaard promotiemateriaal zoals flyers, pennen etc. al in huis gehaald. Nadat we dit in huis hadden gehaald, gingen we opzoek naar een ander soort materiaal. Een collega kwam tijdens een vergadering met het idee om een paar spandoeken aan te schaffen. Een spandoek is een poster op groot formaat die je handig kunt oprollen en uitrollen. Het ziet er erg professioneel uit en aan de hand van een spandoek kun je ook goed presenteren. Voor de spandoeken namen we contact op met dit bedrijf.

Weten zeker dat de presentaties goed gaan uitpakken

 

We namen contact op met dit bedrijf en kregen na een halve dag al antwoord op ons mailtje. In het mailtje vertelde het bedrijf dat ze ons graag wilden helpen met het samenstellen van een goed ontwerp. We werden daarom uitgenodigd voor een gesprek op locatie. Uit het gesprek op locatie zijn twee mooie ontwerpen komen rollen. Het eerste ontwerp bestond uit ons logo, en het tweede uit de omschrijving van het product dat we wilden presenteren. Nu twee weken verder hebben we de spanddoeken ontvangen. We zijn erg tevreden en hebben al gelijk een hele boel presentaties ingepland. We weten zeker dat de presentaties goed gaan uitpakken.