Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Op zoek naar een bi tool? Klik hier!

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om op zoek te gaan naar een bi tool. Nu weet ik hier zelf niet veel van, alleen heeft de baas gezegd dat dit nodig is voor ons bedrijf. Dit wekte natuurlijk enige interesse bij mij op en ben ik het internet opgegaan om hier meer informatie over te vinden.

Internetimg_1647-e1448489744895-250x250

Op het internet kwamen verschillende bedrijven naar voren die allemaal iets over een bi tool schrijven. Toch is er maar een bedrijf dat direct mijn aandacht heeft getrokken, namelijk VisionBi. Op de website van hen staat duidelijk beschreven wat het product inhoudt en wat zij kunnen bieden. Dit is in mijn geval zeer voordelig. Daarnaast heb ik veel positieve recensies gelezen over dit bedrijf, wat mijn keuze dan ook makkelijker maakt. Daarom heb ik dit bedrijf aangeraden bij mijn baas.

Contacthammersmith

Mijn baas is zeer enthousiast over dit bedrijf en heeft aan mij gevraagd of ik contact kan opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit heb ik dan ook gedaan. De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. De uitleg is zeer duidelijk en de medewerker is zeer behulpzaam. Geweldig! Dit bedrijf denkt volledig mee en voordat ik het wist heb ik een afspraak ingepland voor de volgende week om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken. Mijn baas is zeer enthousiast en kijkt nu al uit naar de samenwerkingen. Ook raden wij dit bedrijf aan bij vrienden en familie.