Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

International funding agencies online gezocht

international funding agencies

Online ben ik op zoek gegaan naar international funding agencies, om goede doelen op te zetten. Dit lijkt misschien een ver van je bed show. Voor mij is dit dagelijkse kost. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik in contact met Catalyze. Zij hebben een groot bestand van bedrijven die financiering verzorgen. Omdat zij echt als tussenpartij werken, weet je zeker dat je de juiste contacten krijgt. Dit is voor ons bedrijf erg relevant. Er zijn natuurlijk partijen waar je beter niet mee kunt samenwerken. Daarnaast zijn er ook partijen die gespecialiseerd zijn in bepaalde gebieden. Daar kun jij dan voor verschillende doeleinden juist een goede samenwerking mee sluiten. Catalyze heeft ervoor gezorgd dat ik voor elk doel een partner kon vinden. Dat is echt ideaal!

international funding agenciesAltijd op de hoogte van international funding agencies

Door een eenvoudige online zoektocht is mijn werkdruk gehalveerd. Dit zorgt ervoor dat ik andere werkzaamheden beter uit kan voeren. Iedereen heeft zo zijn taken. Alles is weer helder. Dit is ideaal! Nu heb ik verschillende accountmanagers aangesteld. Voor elk van de international funding agencies hebben wij 1 aanspreekpunt. Taken worden zo sneller afgerond. Het tevredenheid cijfer van onze klanten is omhoog geschoten. En daarnaast verrichten wij meer werk binnen hetzelfde tijdsbestek. Als je mij vraagt wat een investering is, dan geef ik je dit als voorbeeld. Het mag geld of resources kosten, maar er komen veel meer inkomsten binnen. Dit maakt ons nu echt een succesvol bedrijf. Dit hadden wij zonder Catalyze niet kunnen bereiken.

international funding agencies

Samen werken

Naar mijn mening is het belangrijk dat bedrijven leren samen te werken. Natuurlijk hoef je niet naar bed met je concurrent. Maar aanvullende partijen kunnen jouw bedrijf meer waarde geven. Bovendien kun je ook veel leren van andere organisaties en zo heb je er eigenlijk altijd wel wat aan, als je het mij vraagt!