Starter Plaza

Informatie voor Startende Ondernemers

Opleiding tot medewerker projectadministratie gekozen


carriere opleidingen

Keuzes maken

Het was een lastige keuze, maar uiteindelijk kan ik jullie mededelen dat ik medewerker projectadministratie als nieuwe opleiding heb gekozen! Voorheen had ik niet gedacht dat ik zo graag medewerker projectadministratie had willen worden, maar ik wist dan ook niet exact wat dit werk inhoudt. Toen ik online ging zoeken naar nieuwe kansen voor een leuke opleiding, kwam ik al snel Fabius opleidingen tegen. Eerder had ik nog niet van Fabius gehoord, dus ik was geinteresseerd in wat zij aanbieden. Natuurlijk hebben zij niet alleen een opleiding voor medewerker projectadministratie, maar nog veel meer! De keuze was daarom lastig. Toen ik zoveel goede berichten had gelezen over Fabius, wist ik alleen wel dat ik per se daar mijn nieuwe opleiding wilde volgen. Zij hebben mij begeleid in de keuze voor een nieuwe opleiding en verteld wat alle opleidingen waar ik interesse in had, inhouden. De ene na de andere leuke kans kwam voorbij en uiteindelijk werd ik het meest aangetrokken tot de medewerker projectadministratie opleiding. Zo gezegd, zo gedaan, dus ik heb mij ingeschreven.

carriere opleidingen

Goed bedrijf

Inmiddels ben ik een aantal maanden bezig met de opleiding en het eerste dat ik kan zeggen is dat Fabius een bijzonder goed bedrijf is! Zij hebben absoluut kennis van de opleidingen die zij aanbieden en weten daarom ook goed wat er bij wie past. Neem daarom eens contact met hen op als jij ook een nieuwe opleiding wil doen en vraag hen naar advies. Samen komen jullie er vast uit en dan kun jij weer een nieuwe start maken!